ŠOKANTEN POSNETEK V DVIGALU: Babica se je brutalno spravila nad svojo vnukinjo, mislila je, da je nihče ne bo videl (VIDEO)

Kronika

Nadzorna kamera v dvigalu stolpnice v ruskem mestu Krasnoyarsk je posnela naravnost grozljiv in izjemno žalosten trenutek. Ženska se je, misleč da je noben ne vidi, brutalno znesla nad majhno deklico, ki je po poročanju medijev stara tri do štiri leta. Gre za dekličino 53-letno babico, zdaj ji grozi zaporna kazen.

Incident se je zgodil več kot mesec dni nazaj, a razburja ljudi po vsem svetu. Sadistično znašanje nad nemočno deklico je posnela kamera v dvigalu, posnetek pa je policiji predal svet stanovalcev. Ženska naj ne bi živela v stolpnici, ampak naj bi bila z deklico na zabavi.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.

Policija je takoj po prejemu posnetka začela preiskavo in že čez nekaj ur našla žensko. Izkazalo se je, da gre za 53-letno babico omenjene deklice. Zaradi nasilja nad otrokom ji grozita do dve leti zaporne kazni, pišejo mediji.

Občutljivim ogled posnetka odsvetujemo.

Posted by Fran Velado Muñoz on Monday, June 22, 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Nema |  27 .07. 2020 ob  03: 27
19
To naredi mojem otroku ji roke polomim.... MA ne pomislim na posledice, za mojo hčer meljem kar je pred mano...