ŠOK ZA LASTNIKA AVTOMOBILA: Našel ga je pošpricanega z barvo in s prerezano pnevmatiko

Kronika

Na Kozini je neznani storilec z barvo pošprical osebni avtomobil in z ostrim predmetom prerezal eno od pnevmatik. Policisti o storilcu še poizvedujejo, zaradi storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari pa ga bodo kazensko ovadili.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 199 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami. Zasegli so en moped. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, dve poškodovanji tuje stvari, vlom v hišo in kaznivo dejanje nasilja v družini. Zaradi kršitev javnega reda so posredovali na eni intervenciji.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tudi 23 nezakonitih prehodov državne meje.

V zadnjih 14 dneh je neznani storilec na Škofijah vlomil v stanovanjsko hišo in preiskal notranjost. Lastnika je oškodoval za približno 2000 evrov. Policisti so opravili ogled, sledi kazenska ovadba.

Ob 18.23 so policisti na Arzah v Piranu ustavili mladoletno voznico skuterja, ki nima vozniškega dovoljenja. Moped so ji policisti zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 20.07 je pred naseljem Jelšane 21-letni voznik z osebnim avtomobilom zapeljal s ceste in se pri tem tudi lažje telesno poškodoval. Policisti so na kraju ugotovili, da je moški vozil vinjen, saj mu je alkotest pokazal rezultat 0,91 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija