ŠOK ZA GOSTE ZNANEGA KRANJSKOGORSKEGA LOKALA: Z vozilom zapeljal na polno teraso (FOTO)

Kronika

Včeraj nekaj pred polnoči so gostje znanega lokala v Kranjski Gori doživeli šok. Nekdo je z avtomobilom zapeljal na teraso gostinskega lokala, pri tem pa zadel še parkirano vozilo. Voznik se je pri tem huje poškodoval, utrpel naj bi poškodbe glave.

Nesreča se je zgodila nekaj čez 23.30. Kot so zapisali gasilci na svoji Facebook strani, je voznik osebnega avtomobila zapeljal na teraso lokala Vopa in pri tem utrpel poškodbe. Kraj dogodka so zavarovali ter s tehničnim posegom izvlekli poškodovanca iz avtomobila. "Oskrbeli smo ga in predali NMP Jesenice v nadaljnjo oskrbo. Z GARS Jesenice smo avto odstranili s terase lokala," so zaključili zapis.

Po poročanju spletne strani 24 ur je bil voznik nezavesten, ko so ga reševali iz avtomobila, bil je huje poškodovan, odpeljali so ga v jeseniško bolnišnico. Terasa lokala naj bi bila v času nesreče polna gostov, a na srečo, drugih poškodovanih ni bilo. Gasilci so avtomobili odstranili s pomočjo dvigala.

7.9.2019 ob 23.44: PROMETNA NESRECA, LOKAL VOPA, AVTO ZAPELJAL V LOKAL Voznik osebnega avtomobila je zapeljal na teraso...

Posted by PGD Kranjska Gora on Sunday, September 8, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija