ŠOK ZA BODOČO MAMICO: Seksala je noseča z dvojčkoma, ko se je zgodilo to (FOTO)

Trendi

Noseča Američanka, ki je na TikToku aktivna pod imenom TheBlondeBunny1, je pojasnila, da je najprej zanosila z dvojčkoma, nato pa čez dober teden dni spočela še tretjega otroka. S partnerjem bosta tako prvič postala starša kar trem otrokom naenkrat. Kako je to mogoče?

Par je vedel, da gre za dve ločeni nosečnosti. "Ko ovulirate, ovulirate 24 ur in sperma lahko v telesu živi do tri do pet dni. Torej sta najina prva dva dojenčka 10 in 11 dni starejša od najinega tretjega dojenčka," je pojasnila TheBlondeBunny1. "Nosečnost je primer superfetacije in vsi trije dojenčki so v redu. Tudi ultrazvok je potrdil superfetacijo," je dodala bodoča mamica.

V zelo redkih primerih lahko ženska zanosi, ko je že noseča. Običajno je tako, da jajčniki pri nosečnici ne izločajo jajčec. V redkih primerih pa se, če ima noseča mamica med nosečnostjo spolne odnose, sprosti še eno jajčece, ki se oplodi s spermo in se pritrdi na steno maternice. To ima za posledico dva dojenčka oziroma v primeru zgoraj omenjene mamice celo tri dojenčke. 

"Prvič bova postala starša in to kar trem dojenčkom" je rekla TheBlondeBunny1. Spola dojenčkov še ni razkrila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija