ŠOK PRI KOPRSKEM STADIONU: Skočil iz vozila in jo brez razloga napadel

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 95 klicev. Obravnavali so 17 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino in eno kaznivo dejanje ponarejanja listin, zaradi kršitev javnega reda pa sta bili dve intervenciji.

Včeraj popoldan je v Kopru pri stadionu prijaviteljico brez razloga ugriznil pes, ki je skočil iz vozila, ko je njegova lastnica odprla vrata. Ima manjšo rano na nogi, zdravniško pomoč pa je poiskala sama. Lastnici psa je bil izdan plačilni nalog, obveščena je bila tudi veterinarska uprava.

Ob 8.50 se je zgodila prometna nesreča na cesti Kreplje–Vrhovlje. Policisti so na kraju ugotovili, da je 27-letni voznik peljal kombi od Vrhovelj proti Krepljam. V desnem ovinku pred nadvozom je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zadnji levi del njegovega vozila je odneslo na nasprotno smerno vozišče, po katerem je z nasprotne smeri pravilno pripeljala 25-letna voznica osebnega avtomobila. Kombi je z zadnjim delom najprej oplazil prednji levi del avtomobila, zatem pa oddrsel v desno, kjer je z desnim bokom trčil v kamnit odbojni varovalni steber in se prevrnil na bok. V trčenju udeleženca nista bila poškodovana, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Pobegnil s ponarejenim PCT potrdilom

V eno od prodajaln v Postojni je želel vstopiti moški, pri katerem je varnostnik ugotovil, da ima ponarejeno PCT potrdilo. Moški je pobegnil s kraja. Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili identiteto 37-letnika, ki mu sledi kazenska ovadba.

Pijani in drogirani za volanom

Ob 23.30 so policisti v Izoli odvzeli vozniško dovoljenje 45-letni voznici osebnega avtomobila, ki ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,75 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi ji obdolžilni predlog.

Nekaj minut čez polnoč pa so v Kopru ustavili 34-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je bil zaradi suma vožnje pod vplivom mamil odrejen hitri test na mamila in je bil pozitiven. Odrejen mu je bil tudi strokovni pregled in izrečena prepoved nadaljnje vožnje.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 21 ilegalnih prehodov državne meje: v Lukinih enega državljana Pakistana, pri Podpeči štiri državljane Afganistana, pri Praporčah tri državljane Alžirije, pri Rakitovcu 11 državljanov Iraka in enega državljana Afganistana ter pri Črnotičah enega državljana Afganistana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  24 .11. 2021 ob  20: 05
ajde đorđina ,najbrž nimaš niti za burek...in iščeš bebce ,ki bi nasedli tvojim foram