ŠOK NA POTI NA NANOS: Pohodnik našel negibnega moškega, na kraju je umrl

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so bili obveščeni, da je včeraj ob 12. uri pohodnik na strmi poti od Razdrtega proti Nanosu našel negibnega moškega. Kljub hitri pomoči 58-letnemu moškemu na kraju ni bilo več pomoči in je na kraju umrl. Policisti so z ogledom in zbranimi obvestili ugotovili, da je smrt moškega nastopila zaradi njegovega bolezenskega stanja, tuja krivda za nastanek smrti je bila izključena. O dogodku bodo policisti s poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi telesnimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali v dveh primerih.

Tatovi kradli zlatnino, gotovino, pa tudi mreže za obiranje oljk 

Preko noči je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na Baču in iz notranjosti odtujil več kosov zlatega nakita in nekaj gotovine. S tem kaznivim dejanjem je bil 39-letni lastnik hiše oškodovan za približno 1000 evrov. Po končani preiskavi bodo policisti storilca kazensko ovadili.

Na Dobravi nad Izolo je neznanec preko noči vlomil v barako in iz nje odtujil mrežo za pobiranje oljk in motorno škropilnico. Škode je za 800 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Pred enim od nakupovalnih središč je bil zvečer ukraden skuter Piaggio ZIP, črne barve, z registrsko številko KP 6H-D7. Lastnik je oškodovan za približno 1500 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Se je Nemec znašel v mrtvem kotu? 

V Piranu je ob 13.37 pri vzvratni vožnji s kombiniranim vozilom 27-letni voznik trčil v 80-letnega pešca, državljana Nemčije. Pri nesreči se je pešec lažje telesno poškodoval, na kraju so ga oskrbeli reševalci. Vozniku kombija so policisti izdali plačilni nalog.

Hitri in (pre)drzni mladoletnik ter opit moški srednjih let ogrožala varnost soudeleženih v prometu 

Koprski prometni policisti so v popoldanskih urah zaradi suma nedovoljene predelave odredili izredni tehnični pregled kolesa z motorjem Piaggio, ki ga je pred tem vozil 15-letnik. Na tehničnem pregledu je bilo ugotovljeno, da je kolo z motorjem predelano tako, da lahko razvije končno hitrost kar 137,5 km/h, zato je bilo mladoletniku zaseženo, sledi pa mu še obdolžilni predlog.

Ob 1.08 so policisti na Kvedrovi ulici v Kopru ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,80 mg/l. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija