ŠOK MED POTJO: V Kopru brez razloga udaril mimoidočega 21-letnika

Kronika

V petek ob 10.50 so policisti posredovali v poslovnem prostoru v Kopru, kjer je 34-letni moški iz okolice Kopra pod vplivom alkohola in psihoaktivnih snovi kršil javni red in mir. Brez razloga je namreč udaril mimoidočega 21-letnika iz okolice Kopra in ker se po prihodu policistov kljub ukazom ni umiril, so ga odpeljali v pridržanje, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

V soboto okoli 19. ure pa so policisti prejeli obvestilo, da v Kopru pred enim od lokalov moški krši javni red in mir. Krepko nadelan 34-letnik iz okolice Kopra se je sprl s skupino oseb, ki ga je opozorila na nekulturno obnašanje do neznane starejše ženske. Pričel je kričati, zmerjati in odrivati enega od moških v skupini, ko pa je skupina želela kraj zapustiti, je prednje najprej vrgel steklenico, nato pa jim je sledil in nanje kričal. Ker je po prihodu policistov s kršitvami nadaljeval, so ga odpeljali v pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo so policisti posredovali v stanovanju v Kopru, kjer je 50-letnik kričal in zmerjal 46-letno zunajzakonsko partnerico. Ker ni upošteval navodil policije in je med postopkom žalil tudi policiste, so ga le-ti pridržali, dobil pa je tudi plačilni nalog.

Nekaj po 22. uri so morali ponovno posredovati v stanovanju v Kopru, kjer je red in mir kršila 33-letna nemška državljanka. Tudi ona se ob prihodu policistov ni umirila, zato je noč preživela v pridržanju, prejela pa je tudi plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija