SOBOTNI VEČERI V ŽIVO: Glasbene poslastice v Golden Loggia Koper

Koper

Staro mestno jedro Kopra je ponovno zaživelo. Golden Loggia Koper že tretji vikend zapored organizira glasbeno dogajanje, s katerimi so v zgodovinsko in arhitekturno najbogatejši predel mesta Koper ponovno vdahnili življenje.

Foto: Mija Bezgovšek

Poletni večeri kar kličejo po druženju na prostem, večernih sprehodih po mestu, prijetni ohladitvi z ledeno pijačo in sproščenih in nasmejanih pogovorih s prijatelji. Po dolgi prekinitvi glasbenega dogajanja v živo, pa smo vedno raje tudi v družbi prijetnih melodij, ki nam ogrejejo dušo in nas ponesejo v pravo poletno vzdušje.

Vsako soboto od 21. ure dalje vas v Golden Loggia Koper čakajo poletne glasbene poslastice z vrhunskimi mladimi glasbeniki, ki vas bodo zapeljali v intimnih a hkrati razigranih swinga, romantične bossa nove, čustvenega soula in R'n'B-ja in dinamičnega funka.

Foto: Mija Bezgovšek

Poletje je treba uživati, zato se to soboto sprehodite se po starem mestnem jedru in se ustavite na najlepši terasi v Kopru. Privoščite si vrhunske domače sladice, izberite najljubšo poletno pijačo in se pustite zapeljati glasbenim ritmom:

10. 7. ob 21.00 Bojan Volk & Marko Petrušič, piano & sax duo

Foto: Neno Marčev

17. 7. ob 21.00 Manca Kozlovič & Kim Babič, soul & R'n'B

24. 7. ob 21.00 Ana Pilat & Tiziano Bole, bossa nova, swing, funk

In da ne bo slabe volje zaradi parkiranja, vam v Golden Loggia Koper pri konzumaciji nad 15 evrov, drugo uro parkiranja v garažni hiši Belveder plačajo kar oni (prva ura je gratis).

Preživite poletje v stilu na najlepši terasi v mestu.

Bayliner |  09 .07. 2021 ob  11: 44
Pohvalno, po dolgih letih mrtvila, končno nekaj dogajanja. Upam, da bo tudi odziv ljudi pozitiven. Jaz pridem ....