SOBOTA V ZNAMENJU VEČKILOMETRSKIH ZASTOJEV IN NESREČ NA PRIMORSKIH CESTAH: V Sečovljah trčila motor in avto

Kronika

Ob 14.24 je prišlo do nesreče v Sečovljah, kjer sta trčila osebno vozilo in motor, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Na kraju so posredovali koprski gasilci, ki so nudili pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči. A to ni bila edina nesreča na primorskih cestah danes. Tudi sicer so se tisti, ki so se danes odpravili na pot, pošteno načakali. Na primorski avtocesti je promet potekal upočasnjeno z vmesnimi zastoji v smeri proti Kopru, popoldne je bila kolona med Uncem in Ravbarkomando dolga devet kilometrov.

Ob 13.35 je na Semedelski cesti v Kopru padla kolesarska in se poškodovala. Na kraj so prvi prispeli koprski gasilci, ki so pomagali kolesarki do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči.

Ob 12.05 sta v Bukovici na Goriškem v križišču trčila kolesar in osebno vozilo. Na kraju so posredovali novogoriški gasilci in reševalci nujne medicinske pomoči iz Nove Gorice, ki so poškodovanega kolesarja oskrbeli in prepeljali v šempetrsko bolnišnico.

Ob 15.41 se je v Klužah na Bovškem pri padcu poškodoval motorist. Tolminski reševalci nujne medicinske pomoči in gasilci PGD Bovec so motoristu pomagali na kraju nesreče, nato pa so ga reševalci odpeljali v bolnišnico v Italijo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija