SO VSI SPREGLEDALI TA DETAJL? Ženski jok in glas na posnetkih Mateja Periša (VIDEO)

Kronika

Iskanje pogrešanega 27-letnega Mateja Periša je vstopilo v 18. dan. V javnost so prišle nove informacije, ki bi morda lahko koristile in odgovorile na vprašanje, kje je izgunili Splitčan. 

Spomnimo, Matejeva zabava s prijatelji v klubu Gotik se je spremenila v nočno moro. Že več kot dva tedna traja intenzivna preiskava o tem, kam je izginil, policija pa še vedno preiskuje Savo in Donavo.

Kmalu po Matejevem izginotju so se v medijih pojavili posnetki nadzornih kamer, na katerih je videti pogrešanega Splitčana, ki v majici s kratkimi rokavi teka po ulicah Beograda. Srbska policija je objavila tudi rekonstrukcijo njegovega gibanja in skuša ugotoviti, zakaj se je gibal prav v smeri restavracije Savanova.

Posnetek njegovega spusta po stopnicah pri omenjeni restavraciji se je na družbenih omrežjih pojavil že prej, vse, kar se je zgodilo po tem pa za zdaj ostaja neznanka.

Na strani Pogrešani Matej Periš je bilo izpostavljeno, da je na posnetku, ki je nastal nekaj pred 3. uro v noči izginotja, morda zaznati "največji detajl, ki so ga vsi spregledali".

V deveti sekundi posnetka je namreč slišati jok neznane osebe, verjetno ženske, ki pravi: "Daj no, vstani zdaj!"

Policija še ni preverila, ali gre za verodostojen avdio zapis, še poroča portal kurir.rs.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija