SNUBILI NAJ BI GA ARSENAL, MANCHESTER UNITED IN BARCELONA: Še eden od otrok, ki navdušujejo s 'six-packom' (FOTO, VIDEO)

Svet

Desetletna Lyza iz Gruzije, ki trdo trenira za svoj six-pack mišič na trebuhu, očitno ni edini otrok, ki je pripravljen garati za svojo postavo. Šestletni Arat Hosseini je namreč še mlajši in zelo podoben primer treningom predanega otroka, ki s svojimi fotografijami in videoposnetki navdušuje splet. Njegovo športno nadarjenost so opazili tudi športni asi kot sta Lionel Messi in Aratov idol Cristiano Ronaldo, pa tudi številni nogometni klubi, saj naj bi se zanj že zanimali v Arsenalu, Manchester Unitedu in Barceloni.

Poleg izklesanega telesa namreč dečka krasijo tudi izjemne gimnastične in nogometne sposobnosti. Nad športom je navdušen vse od svojega prvega leta starosti.

Njegov idol je nogometaš Cristiano Ronaldo in šestletnik trenira tudi zato, da bi lahko šel po njegovih stopinjah. Svoje treninge, pri katerih mu pomaga oče, objavlja na Instragramu, kjer ima že štiri milijone sledilcev. Prav na Aratovega očeta pa letijo tudi kritike, da svojega sina preveč žene.

View this post on Instagram

لطفا همه تو مسابقه شرکت کنید ???? کافیه فالوینگ های پیج رو فالو کنید و داخل سایت ثبت نام کنید “Where there is a will, there is a way. If there is a chance in a million that you can do something, anything, to keep what you want from ending, do it. Pry the door open or, if need be, wedge your foot in that door and keep it open.” —Pauline Kael اگر برای کاری حتی یک در میلیون شانس و راهی دارید تمام تلاش خود را بکنید که آن راه را باز نگه دارید #arat #arathosseini #football #soccer #soccerlife #soccertraining #footballplayers #footballgames #welovefootball #lovefootball #love #instagood #instagram #amazing #awesome #barcelona #realmadrid #juventus #psg #puma #nike #adidas #nikefootball #adidasfootball #pumafootball #bayern #brazil #spain #england #indonesia

A post shared by Arat Hosseini (@arat.gym) on

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  03 .06. 2020 ob  07: 27
to so zabiti starsi ,ki svoje nedorasle sanje iz mladosti na ¸¸politicni¸¸ nacin vsiljujejo otrokom,jih ne briga kako jim kratijo otrostvo ampak strogi trening itd.
Lili |  02 .06. 2020 ob  13: 42
Bolano.. Kaj je narobe s starši takih otrok, otrok, ki so že male zvezde..Res ful dobro za njihovo psiho, ego,...