SNEMANJE SE NI KONČALO PO PRIČAKOVANJIH: Mladoletnik padel z drevesa in se poškodoval

Kronika

V soboto nekaj pred 14.00 so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili, da se je v Idriji na Rudarski ulici zaradi padca z drevesa poškodoval mladoletnik. Poleg policistov so bili na kraj napoteni tudi gasilci PGD Idrija in reševalci NMP ZD Idrija.

Fotografija je simbolična.

Idrijski policisti so na kraju ugotovili, da se je skupina štirih mladoletnikov v dopoldanskih urah namenila posneti več videoposnetkov, da bi jih objavili na družbenem omrežju Youtube. Okoli 13.40 so se zadrževali na gozdni poti, ki vodi proti dimniku nekdanje topilnice. Eden od mladoletnikov je sedel na podrtem drevesu nad potjo, kjer so se ostali trije mladoletniki spustili z gorskimi kolesi proti Rudarski ulici.

Mladoletnik na drevesu je snemal njihovo vožnjo in ravno v času, ko so se peljali mimo, se je odlomila veja na deblu drevesa, na kateri je sedel. Z dveh metrov višine je padel na hrbet in se lažje poškodoval. Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, je dobil udarec v predel obraza in hrbet. Poškodovanca so kasneje pregledali v ZD Idrija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija