PRIMORSKA AVTOCESTA V SMERI KOPRA JE ODPRTA: Promet poteka upočasnjeno, nastajajo daljši zastoji (FOTO)

Slovenija

Zaradi zasneženih cest promet poteka počasneje povsod po državi, številni cestni odseki so zaprti. Na Primorski avtocesti promet poteka upočasnjeno, nastajajo zastoji. Če ni nujno se, dokler se razmere ne umirijo, ne odpravljajte na pot.

Na številnih cestah se sneg že oprijema vozišča. Ponekod se pojavlja tudi poledica. Zaradi zdrsov tovornih vozil je bila zaprta primorska avtocesta med Vrhniko in Logatcem proti Kopru in vzhodna ljubljanska obvoznica pred pokritim vkopom Strmec proti Dolenjski, je poročal prometnoinformacijski center. Razcep Nanos iz smeri Vrtojbe proti Kopru je ponovno odprt.

Na gorenjski avtocesti zaradi prometne nesreče promet poteka samo po enem prometnem pasu med Kranjem zahod in Kranjem vzhod proti Ljubljani. Na dolenjski avtocesti je zaradi nesreče oviran promet med predorom Mali Vrh in Malencami proti Ljubljani, na gorenjski avtocesti pa pred Vodicami proti Kranju.

Uvoz Ljubljana jug iz Dolenjske ceste je zaradi ovire zaprt proti Kopru.

Po napovedih bodo danes in v prihodnjih dneh snežne padavine zajele vso Slovenijo. Promet bo upočasnjen. Na cestah bodo tudi plužne in posipne skupine. Na pot se odpravite prej kot običajno ter le z obvezno zimsko opremo, poziva prometnoinformacijski center.

Ponekod po Sloveniji megla v pasovih močno zmanjšuje vidljivost, zato vozite previdno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija