SMRTNA NESREČA MOTORISTA NA BLOŠKI POLICI: V ovinku zapeljal na nasprotno stran in trčil v avto

Kronika

Na cesti med Novo vasjo in Bloško Polico v občini Bloke je zgodaj popoldne v prometni nesreči umrl 49-letni motorist. Po doslej zbranih podatkih je v ostrem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran in trčil v pravilno vozeči osebni avtomobil. Umrl je na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Fotografija je simbolična. 

Po doslej zbranih podatkih policistov, ki so jih o nesreči obvestili okoli 13.30, je motorist vozil proti Bloški Polici in v ostrem nepreglednem desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste.

V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno po svojem smernem vozišču pripeljal voznik osebnega avtomobila, ki se je umikal v desno. Kljub temu je med njima prišlo do trčenja, v katerem je bil motorist tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl. Potnik v osebnem vozilu se je lažje telesno poškodoval.

Motorist je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija