SMRT DVOLETNICE PRETRESA MAJHNO VASICO: Njenega umora osumljen 26-letnik

Kronika

Dveletno punčko Grace Thorpe so v torek zjutraj prepeljali v bolnišnico Royal Victoria v Newcastlu, potem ko je bila policija obveščena o ranjenem otroku na ulici v North Yorkshiru. Na žalost so policisti potrdili, da je danes umrla. 26-letni moški je aretiran zaradi suma njenega umora.

"Prizadevamo si, da bi razjasnili vse okoliščine, ki so privedle do njene smrti. Vemo, da bo Gracina smrt močno vplivala na skupnost. V lokalnem okolju imamo policiste in kdorkoli, ki bi želel z nekom govoriti, se lahko obrne na ekipo," je povedal policijski inšpektor Peter Carr.

"Prav tako bi pozvali ljudi, naj bodo pozorni na to, kar objavljajo na družbenih omrežjih, zlasti glede špekulacij. To je aktivna pravna zadeva in imamo nekoga v policijskem pridržanju. Upoštevajte vpliv morebitnih komentarjev na primer na Gracino družino, ki preživlja zelo težke čase," je dejal Carr.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

Policijo in reševalce so poklicali v torek okoli 10. ure zjutraj. Sprva so incident obravnavali kot nesrečo v prepričanju, da je Grace padla. Incident se je zgodil, ko je bila njena mama v službi v lokalni trgovini. Mama je oddrvela iz službe in nato morala s partnerjem počakati na ulici, medtem ko se je ekipa za nujne primere borila za punčkino življenje, poroča Daily mail.

Eden od sosedov je dejal: "Zavedal sem se, da se nekaj dogaja in pogledal skozi okno spalnice. Videl sem, da je ulica polna policijskih avtomobilov in reševalnih vozil. To je majhna vasica, kjer se vsi poznajo in za to punčko je bilo pretočenih veliko solz. Molil sem, da bi se izvlekla, vendar sem ugotovil, da je umrla, ko je oče žalostno vest objavil na družbenih omrežjih."

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija