Smokey eyes – prava izbira za glamurozne decemberske zabave

Lepota

Drage dame, zakorakali smo v najbolj glamurozni mesec, v december, ki je mesec lučk, slavja, novoletnih srečanj, druženj, obdarovanj, mesec želja. Naši domovi so v toplino odeti in novoletno vzdušje je za večino prav posebno radostno.

 

Kljub nizkim in neprijetnim vremenskim temperaturam iščemo družbo. Svet zabave se nam ponuja na vsakem koraku. December je mesec, ki dovoljuje kanček več glamurja. Lahko si dovolimo bleščice in svetleča oblačila. Pri ustvarjanju svečanega make upa ne zgrešite, če se odločite za zadimljen videz. Lahko uporabljate različne barve. Dobrodošla je glamurozna črna, večna siva, brezčasna dimasto modra ali vsakdanja viola. Dovoljen je eyliner z bleščicami ali nevtralno bleščičasto senčilo čez osnovo. Privoščite si kristalčke in seveda ne pozabite na umetne trepalnice. Vsekakor pazite in vedno upoštevajte pravilo manj je več. Vaš look naj bo sofisticiran in ne podoba novoletne jelke.

Smokey eyes je vedno v modi!

Smokey eyes ali zadimljen videz je vedno v modi in zelo ženstven. Daje globino vašemu videzu in, kot se že omenila, je kot nalašč za prav posebne priložnosti kot so novoletna druženja in zabave.

Za ustvarjanje tega glamuroznega make upa ne potrebujemo kovček ličil, vendar le nekaj izdelkov, ki jih imamo sigurno že doma.

Bodite pozorne na podlago!

Najprej bodite pozorne na bazo oziroma podlago zato, da se izognete kasnejšemu grudenju ličil v veko. Najboljša izbira je uporaba primerja ali pa veko dobro popivnate s pudrom v prahu. Tiste, ki niste vešče, uporabite malenkost talka pod očmi, zato da ne bo kasneje ostalo črno ličilo v kolobarjih pod očmi.

Barbara Husu je vizažistka. Med drugim organizira make up delavnice, liči za vse priložnosti (tudi na domu), individualno svetuje pri pravi izbiri kozmetike in ličil, oblikuje obrvi ... Dosegljiva je na telefonski številki 041 513 898 in na Facebook strani.

Začnite z risanjem črte črnega svinčnika blizu zgornje trepalnice. Nato nadaljujete z malim čopičem in narisano črto zabrišete, da se zlijejo s pregibom očesa.

Črto črnega svinčnika potegnemo tudi na spodnji veki in tudi to dobro zabrišemo. Globino in moč pogleda bo definitivno pričaral trik s črno črto, obrobljeno  v notranjosti spodnje veke. Nadaljujete z nanašanjem senčila na zgornji premični veki in tik pod očesom. S čopičem za zabrisanje senčilo zmehčate.

Med pregibom gibljive in fiksne veke uporabimo vmesno barvo, ki naj bo za odtenek svetlejša ali kontrastna od barve, ki smo jo uporabili najprej. Prehod mehko zabrišemo. Zaključimo s svetlo mat barvo pod obrvmi, trepalnice pa obogatimo  z dobro črno maskaro.

Videz mačjih oči

Lahko se igrate s svetlečimi umetnimi trepalnicami ali bleščičastim eylinerjem. Kristalčke si privoščite ob zunanjih kotičkih v minimalni količini. Tiste, ki želite, lahko smokey eyes potegnete malenkost navzven in tako dosežete videz mačjih oči.

Smokey eyes tehnika ličenja je dandanes več kot trend. Lahko rečem, da je super klasika. Tehnike ne določa toliko barva kot prava oblika. Poleg črne in čokoladnih odtenkov obstaja veliko zanimivih drznih barvnih možnosti. Dovolite si pogum in sprejmite občudujoče poglede in zaželjene komplimente.

geđo |  07 .12. 2013 ob  20: 52
DecembErske?