SMILJAN MORI ZAPLAVAL V POVSEM DRUGAČNE VODE: Njegov nov videz vas bo nedvomno presenetil (FOTO, VIDEO)

Svet

Smiljan Mori, podjetnik, coach, finančni svetovalec ter avtor, se je v zadnjem obdobju podvrgel izjemni spremembi. Če ste ga zamudili v medijih, vas bo njegov nov videz nedvomno presenetil.

View this post on Instagram

A post shared by Smiljan Mori (@smillionmori)

Poznanega po vlogi motivacijskega govorca, podjetnika in avtorja, se je 51-letni Štajerec nedavno podal v svet bodybuildinga. S petimi tekmovanji, nazadnje v ZDA, je zablestel, uvrstil pa se je med 11 najboljših bodybuilderjev na svetu v svoji kategoriji.

View this post on Instagram

A post shared by Smiljan Mori (@smillionmori)

View this post on Instagram

A post shared by Smiljan Mori (@smillionmori)

Smiljan, sicer pravnik po izobrazbi, svojo zgodbo deli prek družbenih omrežij. Izjemno discipliniran in z jekleno voljo je oblikoval svoje telo ter se v procesu prestrukturiranja življenja osredotočil na družino.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  08 .12. 2023 ob  12: 45
Še pred nedavnim je bil eden najbolj branih finančnih gurujev v Sloveniji, ki je sodeloval s skoraj vsemi zavarovalnicami in oblikoval svoje programe vlaganja, ustvarjanja in plemenitenja premoženja. Da bi pridobili kvalitetne informacije, bi bilo potrebno vprašati vlagatelje, ki so pristopili k svetovanim naložbenim načrtom, kakšno je po toliko letih stanje njihovega premoženja. Mnogo teh, pa je sodelovalo tudi na raznoraznih predavanjih in kupilo njegove knjige o finančnem svetovanju ter plemenitenju premoženja. Glede na veliki "pomp" glede njegovih najboljših produktov in "oh in sploh", bi bilo res primerno izvedeti, kako je z vsem naštetim danes...