SLOVENSKI ŠPORT ŽALUJE: V hudi prometni nesreči umrl Nikola Talaber

Kronika

Med naseljema Gederovci in Rankovci se je v v četrtek zgodila huda prometna nesreča, o čemer smo že poročali. Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motornega kolesa, ki je v nesreči umrl. Lokalni spletni portali so poročali, da je žrtev nesreče nekdanji Murin vratar Nikola Talaber.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 29-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Gederovec proti Murski Soboti in zaradi nepravilnega prehitevanja pred naseljem Rankovci trčil v 44-letnega voznika motornega kolesa, ki mu je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

"Danes nas je pretresla novica, da nas je veliko prezgodaj zapustil naš nekdanji vratar Nikola Talaber. Svojcem v teh težkih trenutkih izrekamo iskreno sožalje. Nikola, počivaj v miru!" so v četrtek pozno zvečer zapisali pri Muri.

Danes nas je pretresla novica, da nas je veliko prezgodaj zapustil naš nekdanji vratar Nikola Talaber. Svojcem v teh težkih trenutkih izrekamo iskrene sožalje. Nikola, počivaj v miru!

Posted by NŠ Mura on Thursday, June 9, 2022

Talaber je sicer odigral le nekaj tekem za člansko moštvo Mure, v svoji karieri pa je igral tudi za nekatere manj znane nogometne klube v Sloveniji, in sicer za Beltince, Tišino in Bakovce, piše portal 24ur.

BONUS VIDEO: Tiskovna konferenca, na kateri je Šuštarjeva vse očitke zanikala, se je sicer začela sproščeno, a po eni uri so živci že začeli popuščati

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija