SLOVENSKI ROKOMETAŠI NAVDUŠILI: Koprčan Dean Bombač jih je ponesel do zmage nad švedskimi favoriti

Slovenija

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem krogu evropskega prvenstva na Norveškem in Švedskem ter v Avstriji danes v Göteborgu premagala Švedsko z 21:19 (10:9). Slovenija se bo v zadnjem krogu skupine F v torek, 14. januarja, ob 18.15 pomerila s Švico.

Dean Bombač

Izbranci švedskega strokovnjaka na slovenski klopi Ljubomirja Vranješa so dosegli drugo zmago na letošnjem zaključnem turnirju. Po petkovi zmagi nad Poljaki so rokometno mero vzeli še Švedom, navkljub drugi zmagi pa še vedno nimajo zagotovljenega mesta v drugem delu tekmovanja.

Z osvojeno točko na torkovi zadnji tekmi s Švicarji se bodo zagotovo uvrstili v Malmö, v primeru poraza - ter ob zmagi Švedske nad Poljsko - pa bodo imele Slovenija, Švedska in Švica enako število točk, tako da bo odločala razlika v golih na medsebojnih tekmah.

V slovenski reprezentanci je bil na današnji tekmi najbolj učinkovit Jure Dolenec s sedmimi goli, Dean Bombač je prispeval pet zadetkov.

The Slovenian mastermind Dean Bombač lead Rokometna zveza Slovenije to the victory today ???????????? He earned the Grundfos...

Objavil/a EHF EURO dne Nedelja, 12. januar 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kanarin |  13 .01. 2020 ob  07: 37
-2
Zanimiva pojava tale Bombač. Poleti sem ga videval na plaži v Žusterni in če ne bi vedel kdo je si nikdar ne bi mislil da gre za vrhunskega športnika. Kako naj to rečem, nima lih neke tipične atletske postave..

Kakorkoli , vse čestitke za včerajšnjo maestralno predstavo :)