SLOVENSKI IGRALEC PRAZNUJE: Šest njegovih filmov bodo odvrteli na prostem, nekatere tudi na Obali

Slovenija

Slovenski igralec Roman Končar je te dni napovedal posebno praznovanje svojega 60. rojstnega dne. "Nikakršnih 'megastičnih rojstnodnevnih bakanalij' ne bom prirejal", nam je sporočil, se je pa za to poletje domislil drugačnega praznovanja, ki ga je poimenoval '60 let življenja 6 celovečernih filmov 6 snemalnih lokacij'.  Šest njegovih filmov bodo namreč zavrteli na prostem, na šestih lokacijah, kjer so bili ti filmi posneti, med drugim tudi na Obali. Projekcija filma Vlomilci delajo poleti bo na sporedu že prihodnji teden, 11. julija ob 21. uri v ankaranski Adrii.

Družina Erjavec iz filma Vlomilci delajo poleti (Ondina Kerec, Nina Ivanič, Roman Končar in Črtomir Ernesto Perharič Bailey)
 
Film Rabljeva freska bodo odvrteli tik čez mejo, na nogometnem igrišču v naselju Oprtalj v Istri, Dvojne Počitnice si bo moč ogledati v Portorožu na osrednji plaži, Pozabljeni zaklad na Vrhniki v mestnem športnem parku, film Vlomilci delajo poleti v Ankaranu na osrednji plaži hotelskega-apartmajskega-kamping kompleksa Adria, Zakleto bajto na Veliki planini pri kapelici Marije snežne, Princa na belem konju pa v centru Sežane, v sklopu občinskega praznika.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija