SLOVENSKA POLICIJA NI EDINA: Ponovna uporaba vodnega topa na protestih

Svet

Nemška policija je danes v Frankfurtu uporabila vodni top proti protestnikom, ki so se zbrali na protestu proti nasprotnikom ukrepov za zajezitev novega koronavirusa.

Policija je sporočila, da so vodni top uporabili, ko so protestniki napadli policiste. Ti so proti izgrednikom posredovali tudi z gumijevkami, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

307.000-KRAT HVALA! Regional je najbolj bran regionalni portal v Sloveniji in primorski medij z največjim dosegom v državi

Po podatkih merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS), sindicirane raziskave neprofitnega značaja, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), je v obdobju od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020 Regional bralo kar 307.306 oseb.

Protestniki so blokirali več ulic v središču mesta in nosili transparente s simboli levičarskega gibanja Antifa in napise "Dol z desnico".

Levičarski aktivisti so protestirali proti podpornikom gibanja Querdenken, ki so danes prav tako organizirali shod v Frankfurtu. Querdenken je v zadnjih mesecih dobil precej privržencev z zagovarjanjem stališča, da vlada z omejitvami proti koronavirusu posega v pravice državljanov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija