SLOVENSKA IGRALKA OBTIČALA V AMERIKI: Sedaj prosi za finančno pomoč, nima ne službe ne doma (VIDEO)

Svet

V nezavidljivem položaju se je, kot kaže, znašla slovenska igralka Inja Zalta. Na družbenih omrežjih je objavila videoposnetek, v katerem prosi za denarno pomoč. Njena objava je naletela na različne odzive, medtem ko sama pravi, da tega ne bi naredila, če ne bi rabila.

Inja Zalta, ki jo med drugim poznamo iz serije Usodno vino, je na družbenih omrežjih presenetila z videoposnetkom, v katerem prosi za finančno pomoč, ker je obtičala v Los Angelesu. Kot je ob objavi zapisala, nima ne službe ne doma. "Grem čez čudno obdobje in res ne ve, kaj naj naredim," je dejala v videoposnetku. Ob tem prosi za evro ali dolar, za eno kavico, denar pa zbira preko računa PayPal, ki ga je ustvarila.

"Tole ni bilo lahko in je zelo izven 'comfort zona'. Nisem si nikoli predstavljala, da bo takšna situacija. Ne bi tega naredila, če ne bi rabila. Lažje je vsakemu dati za kavico, kot pa da prosim svoje bližnje za denar. Vedno mi je bilo težko sprejemati pomoč. Vsi smo ranljivi, vsi imamo vzpone in padce. Ni lahko tukaj. Trenutno sem tako zelo nervozna, ne vem, ali je bila to prava odločitev, ampak glej, zakaj pa ne?" je še zapisala ob posnetku, ki je naletel na različne odzive.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija