SLOVENKO SO V MONTEDORU ZASRBELI PRSTI: Za njo se je zagnala trgovka, v torbici je skrivala to

Trst

Minulo soboto so v tržaškem nakupovalnem centru Montedoro, ki je izredno priljubljen tudi med slovenskimi državljani, 54-letno Slovenko zasrbeli prsti. Po tatvini se je za njo zagnala trgovka, na kraj pa je prišla tudi lokalna policija. Slovenko so kazensko ovadili.

Ob izhodu Slovenke iz ene izmed trgovin v nakupovalnem centru Montedoro so se vključile varnostne naprave. 54-letnica je v trgovini namreč ukradla dva para poletne obutve v vrednosti približno 20 evrov, piše portal TriestePrima.

Ob pisku alarma je ženska pobegnila, za njo pa je stekla trgovka. Na kraj je prišla tudi policija, ki je žensko identificirala, v njeni torbici pa našla ukradeno obutev brez škatel. Slovenka si je prislužila kazensko ovadbo, še piše portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  31 .08. 2020 ob  16: 06
Teh je nekam dosti primerov, me zanima, če gre za te, ki so koristili bone na obali, kot je bila že prej par skupin. Upajmo, da nikoli več ne bo takih bonov.
Danjel |  31 .08. 2020 ob  15: 43
isto je delala moja 'bivša' (lopov) , polna denarja in vseeno kradla. Meni je ostala dolžna kakih 100€, po Trstu pa je kradla oblačila in me kliče en dan 'pridi me iskat v Trst' in jaz 'kaj je blo' in klasična ženska fora 'NIČ' ... Jaja, čapali so jo Italjanski policaji .. Nevem kako se je končalo na sodišču ma upam da je dobila globo 10.000€ kolko je žleht...