SLASTEN SPREHOD PO KOPRU: Ob morju bo dišalo po Odprti kuhni

Koper

Slovenske in mednarodne dobrote Odprte kuhne bodo v torek, 28. junija, ponovno razveselile domačine in turiste na slovenski obali. Najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas bo namreč tudi ta mesec obiskala Koper, kjer bo na Carpacciovem trgu in v Taverni gostila vse lačne in žejne od 11. do 21. ure.

Odprta kuhna je edinstvena in najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas, ki že od leta 2013 prinaša svežino in novosti na slovensko kulinarično sceno, v Kopru pa je prisotna od lanskega leta. "Odprta kuhna je po eni strani kot kulinarični izlet okoli sveta, po drugi pa kot slasten sprehod po Sloveniji. Ko zakorakate med stojnice, z ene strani zadiši po domačem šmornu, na drugi pa v zrak švignejo plameni iz azijskega voka. Na eni stojnici vas vabi prekmurski bograč, pri naslednji pa se na žaru pečejo sočni burgerji," je dogodek opisala Alma M. Kochavy, vodja projekta in poudarila, da je cilj Odprte kuhne od vsega začetka Slovenijo predstaviti kot vrhunsko kulinarično turistično destinacijo.

Lokalni ponudniki in priznane restavracije iz vse Slovenije bodo svojo ponudbo na Odprti kuhni poleti predstavljali še dvakrat, in sicer 19. julija ter 23. avgusta, jutri pa bodo obiskovalce s svojimi dobrotami razvajali Abi Falafel, Argentino Steakhouse, Atelier Karim, Bazilika Bistro, Burrito Loco, Dežela okusov, Dvor Jezeršek, Gostilna Čad, Gostilna Tomi, Hiša Franko, Indijska restavracija Namasté, J&B vinoteka, Kralj žara, Lizin vrt, Miramar, Organic Garden, Plata - naberi okuse, Restavracija Kitajski vrt, Restavracija Shambala, Stari pisker, SushiSpotting ter Thai Inn Pub.

Deli novico: