SLABO VREME ZAVLEKLO OBNOVO: Parkiranje še nekaj dni ne bo možno

Koper

Minuli konec tedna je Marjetica Koper, kot napovedano, izpraznila zgornji dve etaži garaže v Prisojah in začela z deli, v okviru katerih so bile sanirane vse razpoke na zunanji parkirni ploščadi. Saniranje razpok je bilo nujno pred namestitvijo asfaltne plasti, saj se bo na ta način preprečilo, da bi voda v prihodnosti pronicala skozi odprtine v notranje dele garaže. Poleg tega so začeli tudi s čiščenjem ene od zunanjih sten garažne hiše in se pri tem ustavili zaradi slabih vremenskih razmer.

Sledilo naj bi asfaltiranje, ki pa ni bilo izvedeno zaradi slabih vremenskih razmer in dežja. Z deli bodo nadaljevali takoj, ko bodo vremenske razmere to omogočile, predvidoma že v naslednjih dneh.

Iz tega razloga parkiranje v zgornjih dveh etažah še nekaj dni ne bo možno, zaradi česar se Mestna občina Koper vnaprej opravičuje ter naproša tamkjašnje stanovalce za razumevanje. Sicer pa je za čas trajanja obnove občina stanovalcem omogočila brezplačno uporabo parkirišča P+R ob Semedeli in uporabo javnega mestnega avtobusa na liniji 2.

Deli novico: