SKUPINA MLADOSTNIKOV SE JE IZŽIVLJALA: 46-letnik pa v Kopru bežal pred policijo

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 121 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in štiri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Fotografija je simbolična. 

V Izoli je nekdo iz gospodarskega objekta ukradel dvojne škarje za obrezovanje trt, vredne 2000 evrov.

Popoldan so policisti v Izoli zasegli osebni avto 33-letnemu vozniku, ki ima neveljavno vozniško dovoljenje, na vozilu pa je imel nameščene ukradene registrske tablice. Sledi obdolžilni predlog in kazenska ovadba.

Na mejnem prehodu Starod so policisti pri 35-letnemu vozniku tovornega vozila, državljanu Hrvaške, ugotovili, da ima CMR obrazec z vpisano lažno vsebino. Sledi mu kazenska ovadba, poleg tega pa še globa za voznika in za podjetje.

Ob 22.20 so bili obveščeni, da je skupina mladostnikov poškodovala prometni znak s pirotehničnimi sredstvi. Policisti zbirajo informacije.

Ob 23.20 so policisti v Kopru ustavljali osebni avto, ki na znake ni ustavil, ampak je peljal naprej. Po zaustavitvi so identificirali 46-letnega voznika, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,68 mg/l, poleg tega je peljal brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 20 ilegalnih prehodov državne meje: na Rakitovcu šest državljanov Afganistana in dva državljana Gambije, v Prapročah enega državljana Nepala, v Dragonji pa 11 državljanov Bangladeša.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija