SKRIVNOST NA KRKU, O KATERI POROČAJO TUDI BRITANSKI MEDIJI: Že več kot en teden ugotavljajo, kdo sploh je (FOTO)

Kronika

Identiteta ženske, najdene na Krku, še ni znana. Državljani policiji podajajo informacije, o skrivnostnem primeru pa so poročali tudi angleški mediji. Najdenka je še vedno v bolnišnici in ne ve, kdo sploh je.

Angleško govoreča ženska, ki so jo pred dnevi našli na Krku, je še vedno v bolnišnici, policija pa si prizadeva ugotoviti njeno identiteto, so potrdili s primorsko-goranske policije.

"Državljani kličejo in posredujejo informacije. Zaenkrat ni sprememb, njena identiteta še ni bila ugotovljena. Gospa je še vedno v bolnišnici," so dodali na policiji.

O tem skrivnostnem primeru so poročali tudi britanski mediji. The Sun in Daily Mail pišeta o "skrivnosti ženske na hrvaškem otoku, ki odlično govori angleško, vendar se ne spomni svojega imena". Pišejo, da jo je prvi opazil ribič, ki jo je videl mahati, zato je poklical pomoč. Povzeli so tudi besede domačinov, ki so povedali, da so žensko našli na nedostopnem terenu.

Žensko so 12. septembra našli na Krku, doslej pa je bilo ugotovljeno, da je stara približno 60 let. Je srednje postave in visoka 165 centimetrov, z blond lasmi do ramen in modrimi očmi.

V času odkritja je bila oblečena v mornarsko modro majico z belimi črtami in kapuco, črne hlače, superge in rožnato laneno kapo.

Policija prosi vse, ki imajo podatke o ženski s fotografij, da jih sporočijo na Policijsko postajo Krk. Podatke je mogoče poslati tudi po elektronski pošti na naslov primorsko-goranska@policija.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Marko |  20 .09. 2021 ob  19: 40
Kaj vsega si ljudje zmislijo, da dobijo UK državljanstvo.