SKORAJ BALZAMIRALI ŽIVO 20-LETNICO: Že so se pripravljali, da ji izčrpajo kri, ko je oživela

Svet

Delavci pogrebnega zavoda v predmestju Detroita v ZDA so v ponedeljek doživeli filmsko presenečenje, ko je 20-letnica, ki so jo pred tem razglasili za mrtvo in so se pripravljali, da jo balzamirajo, začela dihati in odpirati oči.

Reševalci Southfielda so prišli v stanovanjsko hišo po prijavi, da 20-letna Timesha Beauchamp ni odzivna. Kar 30 minut naj bi jo oživljali, nakar so se posvetovali z zdravnikom, ki jo je po telefonu razglasil za mrtvo na podlagi informacij reševalcev. Na srečo se niso takoj spravili na obdukcijo, ampak so truplo pokojne dali na voljo družini, ki jo je poslala v pogrebni zavod. Tam so se že pripravljali, da ji izčrpajo kri, nakar pa je oživela.

Pogrebni zavod je spet poklical reševalce, ki so dekle odpeljali v bolnišnico. Tam je v kritičnem stanju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Danjel |  25 .08. 2020 ob  14: 27
jah nič novega... srce je velik glumac, telo je tesno povezano z možgani , ampak so to dva različna pojma. Ko se kregajo, srce odpove, pa se spet zažene, to je komunikacija notranjih organov. Enkrat sem se zastrupil z nekim pesticidom za žuželke, za paradajze, ustavlo se mi je srce za par urc pa sm se zbudu koda ni blo nič. Bil na pregledu pri zdravniku internistu, VSE V NULO MI REČE, Srce 100% zdravo. Mogoče preveč spipal...