SKOK V BITKO V IZOLI: Socialni demokrati z listo kandidatov za občinski svet

Izola

Socialni demokrati bodo na novembrskih lokalnih volitvah v Izoli nastopili s svojim županskim kandidatom Aleksejem Skokom in listo 21 kandidatov za člane občinskega sveta, so napovedali danes.

Skok je sicer dolgoletni predsednik občinske organizacije Socialnih demokratov, več mandatov pa je tudi član občinskega sveta v Izoli, je predsednik odbora za okolje in prostor, v zadnjih mesecih pa tudi podžupan.

Med prioritetnimi nalogami stranka SD v prihodnjem mandatu v Izoli izpostavlja nov kulturni dom, obnovo športne dvorane na Kraški ulici, nov mladinski center, popolno ureditev kolesarske mreže z vključitvijo zaledja, dnevni center oskrbe starejših občanov, nova stanovanja za mlade družine in mlade posameznike, novo prometno ureditev mesta z garažno hišo, komunalno urejanje na Šaredu in novo otroško igrišče v Kortah.

Deli novico:

SKOK |  22 .10. 2018 ob  09: 45
in SD so kupili veliko in dolgo radirko na regionalu da tako temeljito briše vse kar ni po Skokčevem okusu
mf |  20 .10. 2018 ob  19: 19
Prilagodjiva altro ke ena noga na svetilniku druga na belih skalah vmes pa se znajde in je prilagodljiva
Vedezevalec |  20 .10. 2018 ob  18: 28
Ja torej glede na spodnji zapis sedaj, ki je Komljanec Mojci dal sluzbo v ZD-ju je torej on naslednji zupan. On premisljen taktik, ona pa prilagodljiva. :-D :-) he, he. Sam OK kak namen ima nekdo, ki zmece toliko denarja v kampanjo? Zakaj si tako hudo zeli bit zupan? Kaj nas v Izoli se caka?
@KT1 |  20 .10. 2018 ob  17: 45
13
Kdo je pa izgnal iz Izole Riibo in enega prvih co-working centrov v Sloveniji? Kolenc in Skok! In da se zdaj oba predstavljata kot nekdo, ki dela za mlade ... dela ja, ma škifo!!!
KT1 |  20 .10. 2018 ob  15: 56
-1
Moram komentirat, ker nekateri imajo kratek spomin, mi ki smo že oltajmeri pa se spomnemo, da sta KT 1 imela Mojca Ferle takrat poroč. Brezavšček in njen bivši mož Ivan Brezavšček, ki sta prišla v občinski svet na lisi Maladi za izolo. Z Bredo sta hodila gor in dol po Izoli. Mojca je dobila tudo službo sicer za kratek čas na občini. Zdaj pa ji je itak zrihtal službo Komljanec saj vodi njegovo volilno kampanjo
Haha |  20 .10. 2018 ob  14: 04
-8
Skok je clovek , ki se drzi dane besede . Kolenc je precej dobrega naredil v Izoli , vendar mu nekateri zelo zamerijo , ker ni iz Izole , kakor , da je to da nisi izolan smrtni greh. O obljubi delovnh mest . Obljuba je izpolnjena v Izoli ni brezposelnih , ampak nasprotno , primanjkuje delovne sile .ż
@re: V Piranu |  20 .10. 2018 ob  13: 33
18
No volitve ti bodo pokazale kdo in koliko jih je proti koruptivni in klientelisticni politiki SD v Piranu. Občina umira na obroke, cela generacija se je odselila stran, ker ni možno dobiti ne službe ne stanovanja. Stranka brez vizije, bistvo je le da se držijo stolčka in da ima vsak z izkaznico ŠD kaj koristi od tega! Kaj pa vsi ostali občani? !? Nikoli več SD Piran!
LepimZbrisano-cetrtic |  20 .10. 2018 ob  12: 43
Ampak zanimivo, v spodnjih objavah so omenjeni razlicni kandidati. Objave se ne brisejo. Ta objava pa se vztrajno brise. Morda zato ker so navidezni nasprotniki tako ali tako zmenjeni crpat Izolo se naprej? Kdo sedi kako dolgo v obcinskem svetu? Kaj je bilo narejeno? Tisti, ki je pa ze napovedal nacelno drzo in sprememebe po volji ljudi seveda ni v ozjem izboru zeljnih vladanja. Mediji pa vemo kam gredo... A brez skrbi vec je medijev in vec ljudi. Pa prilepimo znova.

LepimZbrisano-tretjic | danes ob 11:47

LepimZbrisano-drugic | danes ob 11:40

LepimZbrisano-prvic | danes ob 09:46

ZaDobroDrzavo | danes ob 22:49

Igor Crnic, zal je prevec nacelen in ga bodo buzerirali vsi. Samo, da ga onemogocijo. Ni koristen ne tej strukturi ne tisti, ki bi rada vladala Izoli. A, ce bi mu uspelo bi porihtal marsikaj nobenemu ni nic dolzan. A ze iz komentarjev je jasno. Prenevaren, da bi ga omenjali. Pa se ta objava bo zbrisana.

In se bomo lepli. ko "posteno" urednistvo zbrise
re: V Piranu |  20 .10. 2018 ob  10: 13
-3
Ma kdo so ti "mi smo se odločili"? Povej konkretno, kdo so ti, ki so so tako odločili, nekaj posameznikov ali celotno prebivalstvo občine? Jaz nisem med tistimi "mi smo se odločili".
Hahaha |  20 .10. 2018 ob  08: 34
Kolenčev program...hahaha 3000 novih delovnih mest je obljubil, razen asfaltiranja ni naredil nič!!!SD v Izoli samo škoduje, tako kot marsikje v Sloveniji...NIČ OD NIČ, ne na državni, še manj pa na lokalni ravni!!!
Izola |  20 .10. 2018 ob  05: 50
-9
Izola je dobro mesto in Kolencev program je dober program in Skok bo nadaljeval pozitivne spremembe .
izolanka |  19 .10. 2018 ob  20: 03
skok ima kopiran kolenčev program izpred štirih let, od katerega ni bilo narejeno popolnoma nič. a zdaj pa bo? ;)
1