ŠKOFJOTI BODO ZARADI DOGAJANJA PRI FORTECI OBVESTILI POLICIJO: "Če navedbe držijo, je stanje res zaskrbljujoče" (FOTO)

Koper

"Medtem, ko se gasilci borijo z doslej največjim požarom pri nas, se mladina na postajališču pri Forteci opija, meče cigaretne ogorke v suho rastje in povzroča škodo," so besni v Krajevni skupnosti Škofije. Kot pravijo, bodo o dogajanju obvestili policijo.

Pri Forteci naj bi se po nekaterih navedbah zbirali "skuteristi", z njimi pa tudi mladoletne osebe, celo osnovnošolci. "Če te navedbe držijo, je stanje res zaskrbljujoče," menijo v KS Škofije. Za vsakim njihovim druženjem namreč ostane veliko pločevink piva in cigaretnih ogorkov, me druženjem pa tudi uničujejo okolico.

"Tlačilka je popolnoma uničena, z droga za popravilo koles so odstranili nalepke z navodili, kako se ga uporablja, na kraju je bilo najdenih sedem tulcev nabojev in zažgan papir. Pod klopjo je bil prilepljen modri lepilni trak z napisom 'sex'," stanje na postajališču opisujejo Škofjoti.

Stanje naj bi bilo še hujše pri prikolicah, malo nad počivališčem. "Poleg velike količine alkohola je v okolici videti več kurišč, zažgali so tudi palmo," pravijo v KS Škofije, kjer so na svoji Facebook strani tudi objavili zgovorne fotografije.

Zaradi obsežnosti vandalizma, ki se med drugim kaže tudi za zadružnim domom, in resnosti situacije ogrožanja premoženja in življenja ljudi, bodo zoper neznane storilce podali prijavo policiji. Postajališče pa so medtem že počistili.

ℹ️ OBVESTILI BOMO POLICIJO Medtem, ko se gasilci borijo z doslej največjim požarom pri nas, se mladina na postajališču...

Objavil/a Krajevna skupnost Škofije dne Nedelja, 24. julij 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Opazovalec |  25 .07. 2022 ob  13: 16
@Andrej_pepi....naj me pooblastijo pa jih jaz s kompanijo polivim in pripejem v krajevno skupnost...
Andrej_pepi |  25 .07. 2022 ob  09: 21
12
In kako jih boš ujel? Če bi policijo brigalo kaj se dogaja s tem koprskim zip gangom bi na vseh njihovih znanih točkah intervenirali. Ampak pač "so samo mladi, kaj čmo". Eno je bit mlad, drugo je namerno uničevat in terorizirat narod. Proti škofijam je lepa trasa tako za kolesarje kot sprehajalce. Še eno prokleto pumpo ne morejo pustit na miru. In mi to plačujemo... pa zakaj?
kokodek |  25 .07. 2022 ob  09: 05
24
"Kush", kamere niso prav nobena rešitev, za nevzgojeno mladino so odgovorni starši in družba v kateri živijo
Hiphop |  25 .07. 2022 ob  05: 59
In ker imamo pri nas samo bedake zaposlene ne dajo na taka mesta kamer! Bravo! Samo nek kurčev senzor ki piska vsakič ko gre nekdo mimo!