ŠKANDAL NA SREDNJEŠOLSKI PROSLAVI: Dijaki ravnatelju plesali v naročju (FOTO)

Svet

Na proslavi ameriške srednje šole so bile posnete sporne fotografije, na katerih so učenke oblečene v uniforme Hooters, učence pa lahko vidimo kako v mrežastih nogavicah in krilih ravnatelju plešejo v naročju. Ravnatelj dotične srednje šole je bil sicer pred tem že večkrat pod drobnogledom, saj bi ga naj zalotili v družbi učencev, s katerimi je kadil in popival.

To ni prvi incident, v katerem je bil ravnatelj Donald Mobelini udeležen.

Fotografije so bile objavljene na Facebook strani Hazard High School, nato pa so se razširile še po ostalih družbenih omrežjih. Javnost, predvsem pa starši otrok, so bili nad videnim šokirani, šola pa je nato hitro izbrisala vso vsebino, povezano z omenjenim incidentom.

Na fotografijah lahko vidimo učenke, oblečene v uniforme Hooters, učenci pa plešejo v ravnateljevem naročju v mrežastih nogavicah in krilih. V nekem trenutku so se celo udarili po zadnjici.

Donald Mobelini pa se pod drobnogledom zaradi neprofesionalnega vedenja ni znašel prvič. V preteklosti je bil že dvakrat preiskovan zaradi incidentov z alkoholom.

Prvič leta 2008, ko je dijake vozil na zabave, kjer so kadili in pili alkohol. Drugič se je z njimi družil na igrišču, ko je spet bil v igri tudi alkohol.

Pedagoški delavec sicer za noben primer ni odgovarjal, ker mu nikoli ni bilo dokazano, da je njegovo početje kaznivo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija