SILOVITO TRČENJE TREH VOZIL NA PRIMORSKEM: Vsi udeleženci utrpeli telesne poškodbe (FOTO)

Kronika

V četrtek zjutraj se je izven naselja Ozeljan zgodila prometna nesreča, v katero so bila udeležena tri osebna vozila. Nesrečo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročila 31-letna voznica. Vsi udeleženci v trčenju so utrpeli lažje telesne poškodbe.

Novogoriški policisti so ugotovili, da je 31-letna voznica med vožnjo po regionalni cesti iz Vogrskega proti Ozeljanu na ravnem delu vozišča zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom vozila trčila v zadnjih del pred seboj stoječega vozila, ki je ob sredinski ločilni črti čakal na zavijanje v levo.

Trčenje je bilo tako silovito, da je avtomobil, ki ga je vozil 39-letnik, odbilo v levo na nasprotno stran vozišča, kjer je čelno trčil v tretje vozilo, s katerim se je v tistem trenutku iz nasprotne smeri pripeljal 37-letni voznik.

Fotografija je simbolična. 

V prometni nesreči so vsi udeleženci prometne nezgode utrpeli lahke telesne poškodbe in so jih po nudeni prvi pomoči na kraju reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

31-letni povzročiteljici prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija