SIDRANJE ZNOTRAJ PASU ZA PLAVALCE ZA TERME KRKA NI PROBLEM? "Seveda z zelo glasno glasbo na krovu" (FOTO)

Piran

To fotografijo nam je danes posredovala bralka. Na plaži v Strunjanu je fotografirala barko, sidrano znotraj pasu za plavalce. "Seveda z zelo glasno glasbo na krovu," je dopisala.

"Sidranje plovil manj kot 50 metrov od kopališke ograde oziroma urejenega kopališča je prepovedano in se kaznuje z globo 400 evrov. Očitno tukaj tega ne vedo in upravljavec Krka ne reagira," je še zapisala bralka ob fotografiji.

Za pojasnila smo se obrnili na Terme Krka, njihove odgovore še čakamo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prč |  05 .08. 2022 ob  07: 34
30
Ko je območje bivše tartinijeve vile upravljala Zveza borcev, se je vlagalo v rekreacijske površine in bogatilo kraj. Od tega smo imeli nekaj tudi domačini. Lahko smo igrali tenis, košarko, mini golf, odbojko in ne boste verjeli, na plažo smo si lahko prinesli svoj ležalnik. Tudi borovce, ki sedaj delajo senco na "prestižni" plaži, smo z delovno akcijo ZSMS posadili domačini. Bilo je posajenih toliko, kolikor let je imel takratni predsednik. Odkar je Krka sovražno prevzela hotel in okolico, pa so rekreacijske površine zginile, ob Cavedinu so uničili stoletna drevesa, dobili pa smo nasilne varnostnike. Hvala Krka, ob prvi priliki vrnem uslugo.
Istriano |  05 .08. 2022 ob  07: 30
Solinar tiste večje barke ali ladje naših slovenskih milijonarjev v veliki večini ne plujejo ali niso privezane v Sloveniji in ne plujejo pod slovensko zastavo, vključno s krasnim Feretti-jem sina Z. Jankovića, ki je v marini v turškem delu Cipra.
Istriano |  05 .08. 2022 ob  07: 27
17
Nima podjetje Krka tu kaj reagirati, ker ni pristojno za ukrepanje. Reagirati bi morali naši pomorski policisti, ampak tej niso sposobni pregnati niti hrvaških ribičev znotraj ozemeljskih voda naše države. Policisti imajo dovolj zaposlenih in čolnov, da bi ves ćas patruljirali na našiih ubogih 40 kilometrov obale in izvajali to, kar jim zakon nalaga, ampak oni raje počivajo v senci ob hladni pijači.
solinar |  04 .08. 2022 ob  21: 57
26
Vse je OK, samo barka mora biti dovolj velika, da se policija in inšpektorji ne upajo blizu.