SI ŽELITE PREPOTOVATI SVET? Milijonar išče asistenta, plača pa 35.000 evrov mesečno!

Svet

Si želite novih službenih izzivov? Prijavite se lahko na zaposlitveni oglas, ki ga je objavil milijonar Matthew Lepre. Ta išče novega osebnega asistenta, ki bo z njim prepotoval svet; začetna plača pa znaša 35.000 evrov.  

"Iščem pridno osebo, ki bi mi pomagala pri poslu. Potrebujem desno roko, ki mi bo pomagala pri potovanjih in administrativnih opravilih," je zapisal 31-letni milijonar Matthew Lepre. Kot je navedel v oglasu, ponuja 35.000 evrov plače in uporabo svojih dragih avtomobilov. Lepre se ukvarja s spletnim poslovanjem, svoj poslovni imperij pa je zgradil s tečaji poslovnih usposabljanj. Zaradi službenih zahtev je v zadnjih petih letih obiskal 30 držav.

???? Announcement ???? I’m officially hiring a new personal assistant to travel the world with me. ???? Tag someone who you...

Posted by Matthew Lepre on Monday, 4 September 2023

Za delovno mesto Leprovega asistenta se lahko prijavijo tudi osebe brez predhodnih delovnih izkušenj oziroma vsi, ki imajo veljaven potni list, ki radi potujejo, so pri svojem delu natančni ter lahko hitro odpotujejo z letalom po svetu. Podoben oglas je Lepre objavil tudi pred štirimi leti, ko se je nanj prijavilo 70.000 ljudi. 

Za delovno mesto se lahko prijavite prek Leprove spletne strani Ecom Warrior Academy. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija