SI ŽELITE IMETI NARAVEN NASMEH? Zaupajte vrhunskim estetskim stomatologom Manola Aesthetics

Istra

Manola Aesthetics je lepa družinska zgodba, ki jo pišeta Hrvoje in Melita Manola že več kot 25 let v dentalnem laboratoriju Manolab. Imela sta veliko željo s svojim delom in izkušnjami ustvariti kraj, kjer bosta svojim klientom lahko ponudila stomatološke in estetske storitve na enem mestu. Veliko število zadovoljnih pacientov jima je dalo veter v hrbet in ju opogumilo za osnovanje Manola Aesthetics studia.

V dentalnem studiu Manola Aesthetics se oblikujejo naravni nasmehi.

Moderen studio v Opatiji, Put Dukino 6J, je danes kraj, kjer se oblikujejo naravni nasmehi in iz katerega odhajajo samo zadovoljni pacienti. Kvaliteta je na prvem mestu od prvega dne, skrivna sestavina njihovega dela pa strast in ljubezen – strast do dela in dobro opravljeno delo je tisto, kar jih poganja iz dneva v dan.

Hrvoje Manola je skozi 25-letno delo izpopolnil svojo obrt do popolnosti.

V njihovi ordinaciji delajo samo najboljši strokovnjaki. Lastnik Hrvoje Manola je glavni tehnik, ki ima za seboj 25 let uspešnega dela in pri njem se pravzaprav tudi vse začne. Skozi leta je izpopolnil svojo obrt do popolnosti. Vsak dan znova dokazuje, kako predan je svojemu delu, zato ne čudi, da je poznan kot dentalni umetnik.

Doktorica Ana Frković je svoje sedemnajstletne izkušnje in znanje pridobivala v vrhunskih dentalnih zasebnih poliklinikah, specializiranih za paradontologijo in implantologijo. Delala je na vseh področjih dentalne medicine s poudarkom na estetski stomatologiji in paradontologiji. Zaradi dosedanjih izkušenj in posebnega pristopa do pacientov zanjo ne obstaja problem, ki ga ni mogoče rešiti. Danes je del Manola Aesthetics tima in priljubljena doktorica med pacienti ravno zaradi svoje strokovnosti, ljubeznivosti in skrbnosti.

Za Ano Frković ne obstaja problem, ki ga ne more rešiti. Sedemnajstletne izkušnje in znanje je pridobivala v vrhunskih dentalnih zasebnih poliklinikah.

Njihova stomatološka ordinacija je znana tudi po tem, da se termini njihovih pacientov nikoli ne križajo. Svoj čas resnično posvetijo samo enemu pacientu, zato v Manola Aesthetics ni dolgega čakanja v čakalnicah, saj ima vsak pacienti resnično svoj termin.

Vsak pacient je resnično deležen svojega termina.

Dobra vila poliklinke je Melita Manola, ki je pacientom zmeraj na voljo. Pričaka jih ob vsakem obisku, jim pomaga ter jim je na voljo za vsa njihova vprašanja. V Manola Aesthetics studiu skrbijo za osebni pristop in poudarjajo, da je vsak pacient zanje edinstven, ker resnično dajejo vse od sebe, da bi bili njihovi pacienti na koncu zadovoljni. So eksperti, ki so svoje obsežno znanje, izkušnje in dolgoletno delo združili v eno, tako da danes z najsodobnejšo opremo in najbolj kvalitetnimi materiali nudijo celo vrsto stomatoloških in estetskih premium storitev.

Če želite spremeniti svoj nasmeh in doživeti svet na popolnoma drugačen način, potem so oni profesionalci za vašo rešitev! Postanite tudi vi eden od številnih zadovoljnih pacientov Manola Aesthetics studia.