ŠEST ZNAKOV, DA JE VAŠ PARTNER NA SMRT ZALJUBLJEN V VAS: In šest, ki kažejo, da vas izkorišča

Trendi

Kolikokrat ste se v novem čustvenem odnosu vprašali, ali je druga polovica resnično zaljubljena v vas ali je z vami le zaradi neke koristi? Včasih so dvomi o najslabšem možnem scenariju upravičeni, a iskanje negativnosti v zvezi se lahko pojavi tudi zaradi osebne negotovosti ali prejšnjih slabih izkušenj. Na srečo obstaja nekaj znakov, ki vam lahko pomagajo razumeti, ali je partner resnično zatreskan v vas ali vas preprosto le izkorišča.

Zaljubljenost: Nenehno vas gleda

Avtorji romantičnih verzov so to dobro razumeli: Moški, ki je resnično zaljubljen, od vas ne bo mogel odmakniti pogleda. Mnogi moški imajo v očeh tisti poseben pogled, še posebej, ko vas vidijo v obleki za posebne priložnosti. 

Izkoriščanje: Ne počutite se posebne

Zdi se vam, da se, medtem ko ste v njegovi družbi, ne razlikujete od nobenega drugega dekleta, s katerim je bil kdajkoli prej. Prav tako imate občutek, da na vas gleda kot na svoje prijatelje. Lahko vas tudi nenehno primerja z drugimi ali ne kaže nobene naklonjenosti.

Zaljubljenost: Sprejema tudi slabše vidike vaše preteklost

Če vaš partner ve veliko o vaši preteklosti, vključno z epizodami, na katere niste zares ponosni, in je še vedno z vami, vas ima verjetno bolj rad, kot si mislite.

Izkoriščanje: Ves čas se počutite krive

Zdi se, da ne morete storiti ničesar prav, začenši s težavami v službi, pa vse do izbire hrane za svojega hišnega ljubljenčka. Vedno najde nekaj, kar ga pri vas moti. Če se tako počutite ves čas, nimamo dobrih novic za vas.

Zaljubljenost: Zaveda se, kako njegovo vedenje vpliva na vas

Vsi imamo svoje vzorce vedenja in ne vemo vedno, kako vplivajo na druge ljudi. Če opazite, da se vaš partner vedno bolj zaveda sebe, v svoje življenje vnese nekatere spremembe in vam razloži, zakaj to počne, je to dober znak.

Izkoriščanje: Večkrat se izmuzne

Skupaj nekaj načrtujeta, on pa se v zadnjem trenutku izmuzne. Ali pa potrebuje zares veliko časa, da odgovori na vaša sporočila ali telefonske klice. Da, občasno je lahko zaposlen, toda oseba, ki vas resnično ceni, bo čim prej našla čas za vas.

Zaljubljenost: Opazi majhne podrobnosti, ki vas osrečujejo

Vsi imamo radi velike geste, a najpomembnejše so majhne stvari. Na primer, spomni se vašega najljubšega okusa sladoleda, neumne televizijske oddaje, ki jo gledate, ko ste žalostni, ali imena vašega prvega ljubljenčka.

Izkoriščanje: Nikoli ni pripravljen na kompromise

Iskanje kompromisa je lahko težavno, še posebej, če je vajin odnos v povojih, vendar je to cilj, na katerega bi se morali osredotočiti obe strani. Vaš partner bi moral spoštovati vaše mnenje in biti tako kot vi pripravljen najti kompromis, da bi bila oba zadovoljna.

Zaljubljenost: Odpre se in pričakuje, da boste storili enako

Vsi se počutimo ranljive, vendar je težko zgraditi močan odnos, ne da bi misli in občutke delili z drugo polovico. Če je pripravljen premagati strah pred zavrnitvijo in biti odprt z vami glede svojih strahov in težav, vam zaupa in z vami vidi prihodnost.

Izkoriščanje: Z vami čustveno manipulira

Pozna vaše prednosti in slabosti in vas poskuša manipulirati, da počnete stvari, ki jih želi. Tovrstni odnosi so nesprejemljivi, ne glede na količino strasti, ki jo čutita drug do drugega.

Zaljubljenost: Pripravljen je govoriti o težavah

Na svetu ni dveh oseb, ki bi se strinjala glede vsega. Če je vaš partner pripravljen na pogovor tudi v zahtevnih trenutkih, ko se vajina mnenja in stališča ne ujemajo, in to v mirnem tonu, bodite brezskrbni.

Izkoriščanje: Provocira vas in lahko dneve molči

Včasih se pojavijo težave, toda človek, ki vas ima rad, vas ne bo nikoli javno ponižal ali cele dneve molčal. Takšno vedenje je lahko znak čustvene manipulacije, nezmožnosti druge polovice, da obvlada svoja čustva, ali celo oblika kaznovanja za stvari, ki ste jih po njegovem storili narobe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija