SEPTEMBER V VRTNARIJI MARJETICE KOPER: Nov urnik in nova akcija

Koper

Mestna vrtnarija Marjetice Koper sporoča, da z novim mesecem prehaja na daljši letni urnik. V Škocjanu jih lahko obiščete ob delavnikih med 7.30 in 18.00, ob sobotah pa med 7.30 in 13.00. Bogata ponudba še naprej zajema vse od okrasnega drevja in grmičevja, preko širokega izbora lončnic, pa vse do eksotičnih rastlin ter dekorja za stanovanja, balkone in terase. Še naprej so vam za nasvete vselej na voljo prijazni in strokovno usposobljeni delavci.

Kot običajno so tudi v tem mesecu v Škocjanu pripravili posebno akcijo. Tokrat lahko svoj zelenjavni vrt obogatite s sadikami zelja, ohrovta, cvetače, brokolija, pora, radiča in različnih vrst solat. Akcijska cena zabojčka z devetimi oziroma dvanajstimi sadikami je 2 evra. Prva polovica septembra velja za idealni čas sajenja prezimnih sort, zato pohitite in si čimprej zagotovite svoj zabojček.

Vse stranke še obveščajo, da je ob večjih naročilih še vedno na voljo dostava na dom in kvalitetna ter strokovna zasaditev. Kontaktirate jih lahko prek telefonske številke 05 66 33 783 ali prek elektronskega naslova daniel.ban@marjeticakoper.si. Vabljeni na Škocjansko pot 2!

Deli novico: