Šel na pivo in se zbudil v Parizu

Odklop

Angleški najstnik se je s prijatelji odpravil na vrček piva, naslednje jutro pa je se je prebudil v toaletnih prostorih pariškega letališča Charles de Gaulle. Popolnoma vinjenemu je uspelo poklicati taksi, rezervirati let in prestati vse letališke formalnosti.

Mačkasti Anglež v Parizu

Luke Harding se je s prijateljem odpravil na vrček piva. Skozi večer se je vrčkov nabralo kar nekaj  in tako sta poklicala taksi, da ju odpelje domov. Ko je prijatelj izstopil, se je Luke odločil, da še nima dovolj. "Brskal sem po aplikaciji za rezervacijo letov in zagledal oglas za poceni lete v Pariz. Ponudba se mi je zdela odlična, še posebej, ker sem v žepu slučajno imel potni list," je angleškim medijem povedal Luke, ki je taksistu ukazal, naj ga zapelje na letališče v Manchestru. 

Tam je ob šestih zjutraj za rep ujel let v Pariz. "Ne vem, kako mi je uspelo, a očitno sem zelo dobro skril pijanost pred letališkim osebjem in posadko," se je iskreno čudil mladenič, ki se je zavedel šele ob školjki v toalentih prostorih pariškega letališča.

Twitter senzacija

Ko se je zavedal, kje je pristal, je vključil Twitter in prijatelje sproti obveščal, kje se nahaja. Lukovi tviti so se bliskovito razširili in najstnik je v hipu postal svetovna senzacija. Ker je do povratnega leta v Manchester imel še cel dan časa, je izkoristil priložnost in še ves mačkast odpeljal v središče mesta na ogled znamenitosti. 

Dvanajst ur kasneje so ga na letališče v Mancherstru prišli iskati prijatelji. Skupaj je za nočno dogodivščino odštel 300 funtov. Medijem je še zaupal, da bo odslej potni list raje pustil doma ...

Deli novico:

BR |  21 .11. 2013 ob  20: 30
hahahah član :DD