SEKS NA BALKONU BI BIL LAHKO USODEN: Pomanjkljivo oblečena padla na streho avtomobila, partner ji je hitel na pomoč (FOTO, VIDEO)

Svet

V Taipeiju se je zgodila bizarna nesreča, ko je napol gola ženska med spolnim odnosom padla s terase na streho avtomobila. Da je stvar še hujša, je vse posnela bližnja nadzorna kamera.

Nesrečna ženska je med seksom zdrsnila z roba terase stanovanja. Padla je na streho parkiranega avtomobila. Zaradi močne sile ob padcu se je pod njo vdrla streha avtomobila.

Ženska je imela ob padcu oblečeno samo majico in spodnje perilo, kratke hlače pa so ji visele z ene noge. Nekaj ​​trenutkov po padcu se je vrtela v agoniji in se zaradi bolečin prijemala za hrbet. Ko si je nekoliko opomogla, je stopila iz avta, tam pa jo je že čakal njen partner, prav tako samo v spodnjicah, ki jo je objel in poljubil.

Žensko so na koncu odpeljali v bolnišnico, kjer so ji odkrili manjše poškodbe hrbta, zaradi katerih bo morala ostati na zdravljenju več tednov. Trenutno je v stabilnem stanju. Par pa je moral plačati odškodnino za škodo, ki ga je padec povzročil na vozilu, še poroča Mondo. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija