SE ŽELITE VRNITI K BIVŠEMU? Preverite, če je on vaša sorodna duša

Trendi

Če se po razhodu sprašujete, ali ste se pravilno odločili ali ne, obstaja veliko načinov, kako izvedeti, ali je bil vaš bivši partner vaša sorodna duša. Če si želite, da bi ponovno začela razmerje, preverite spodnje nasvete strokovnjakinj za odnose in ugotovili boste, ali bi bilo bivšemu vredno dati še eno priložnost.

"V življenju ni enostavno razumeti nekoga drugega," pravi psihoterapevtka in licencirana klinična socialna delavka Jaime Bronstein. "Vaša sorodna duša vas razume, vas pozna in vas vidi točno take, kot ste." Ko partnerja eden drugemu dokončujeta stavke, čutita, kaj misli drugi ter sta najboljša prijatelja, je zelo možno, da sta sorodni duši.

Še ena značilnost je, da si delita povsem identičen smisel za humor. Vendar pa ima smeh tudi globlji pomen. "Smeh ni le način, da se povežemo in delimo dobre izkušnje," pravi April Masini, strokovnjakinja za odnose. "Je tudi zdravilen," dodaja.

Pomislite na vajin odnos in se vprašajte, ali ste v sebi čutili mirnost, ko sta bila skupaj. Kot pravi Bronsteinova, je za sorodne duše značilno, da so zelo sproščene, ko so skupaj in se ne počutijo tesnobno ali zaskrbljeno. Počutijo se 'kot doma' in partnerja dojemajo kot družino, zaradi česar izstopa od vseh prejšnjih partnerjev.

"'Skenirajte' svoje življenje in preverite, ali ste imeli kdaj kakšno obdobje ali bili z nekom, zaradi katerega ste se počutili srečnejše kot zaradi te osebe," nadaljuje Bronsteinova. "Če je odgovor ne, potem obstaja možnost, da je bil vaš bivši vaša sorodna duša."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija