SE ŽELITE PREBUJATI OB POGLEDU NA MORJE? Nova stanovanja v središču Kopra!

Koper

Koprsko gradbeno podjetje Grafist je v preteklem letu od Mestne občine Koper odkupilo še preostali del objekta Solis na vhodu v Koper. Namesto prvotno načrtovanih poslovnih prostorov bodo tam zrasla lična stanovanja. Bi si tudi vi želeli bivati v središču mesta ter se prebujati ob pogledu na morje in staro mesto jedro? V podjetju predvidevajo, da bo povpraševanje po tovrstnih stanovanjih ogromno zaradi pomanjkanja ponudbe. 

V objektu Solis 3 na elitni lokaciji na Cesti Zore Perello Godina bodo nastala nova stanovanja. Grafist je pred dnevi od Upravne enote Koper namreč prejel gradbeno dovoljenje o spremembi namembnosti iz poslovnih prostorov v stanovanja, gradbeni stroji pa že delajo s polno paro.

Čeprav je parkiranje v mestnem jedru pogosto velik problem, vas iskanje prostega parkirnega prostora ne rabi skrbeti. Pod objektom se namreč razprostirata kar dve etaži parkirnih mest.

V Solisu boste na elitni lokaciji le nekaj korakov oddaljeni od živeža mestne tržnice, vedno boste v središču dogajanja, ob tem pa boste lahko uživali v prečudovitem pogledu na morje in staro mestno jedro.

Več informacij dobite na telefonski številki 070 917 141 ali prek elektronskega naslova mirela@grafist.si.

Deli novico: