SE VSAKO NOČ ZBUDITE OB ISTI URI? To vam želi sporočiti telo

Trendi

Ni zmeraj tako, da zvečer zaspimo kot dojenčki in se zjutraj zbudimo naspani. Včasih se določeno obdobje dogaja, da se ponoči zbudimo ob točno določeni uri. To pa ima pomen, saj vam organizem želi nekaj sporočiti.

Če imate težave s spanjem med 21.00 in 23.00, to pomeni, da se borite s stresom in tesnobo. Morda v mislih premlevate dogodke preteklega dneva ali pa vas čaka naporen prihodnji dan. Vse to vpliva na pretok energije v vašem telesu. Čeprav je težko, poskušajte pustiti skrbi izven postelje.

Imate težave s spanjem med 23.00 in 1.00? Po kitajski tradicionalni medicini je takrat aktiven meridian žolča. Razmislite, žolč je povezan s čustvi, kot sta zamera in očitanje samemu sebi.

Če ste budni med 1.00 in 3.00, je zelo verjetno, da ste na nekoga ali na nekaj jezni. Popijte kozarec mlačne vode in poskušajte umiriti misli. Med 1.00 in 3.00 jetra izločajo največ toksinov, zato je mogoče, da ste jih preobremenili.

Če ste budni med 3.00 in 5.00, vas muči žalost. Lahko vam je pa tudi hladno, ker se procesi v telesu ne odvijajo pravilno. Če ste kadilec, je zelo verjetno, da imate preobremenjena pljuča.

Če ste budni med 5.00 in 7.00, je to povezano z nestrpnostjo in nezadovoljstvom. Čeprav se tega morda ne zavedate, potrebujete spremembo. Lahko pa ste tudi dehidrirani in bi morali piti več vode.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kjessi |  25 .11. 2019 ob  17: 22
Vsako jutro ob 6,00. Sporoča mi, da moram odtočit. :-D