SE ODPRTA KUHNA KONČNO VRAČA V KOPER? Tako odgovarjajo organizatorji

Koper

Po odpovedi prireditve prejšnji teden se je na Pogačarjev trg v Ljubljani danes vendarle vrnila Odprta kuhna. Priljubljena kulinarična tržnica bo brbončice gostov razveseljevala do 22. ure. Kdaj pa si njene vrnitve lahko obetamo v Kopru? 

Kulinarična tržnica je v Kopru, natančneje na Carpaccievem trgu in v Taverni, gostila oktobra 2019, nato pa jo je prekinila epidemija covida-19. In čeprav bodo lahko v Ljubljani dobrote, ki jih ponujajo različne slovenske restavracije, pokušali danes, bodo prebivalci Obale na Odprto kuhno morali še nekoliko počakati. 

"Trenutno žal še ne vemo, kako bodo potekala gostovanja Odprte kuhne drugod po Sloveniji. Gostovanje v Kopru je vsekakor odvisno od dogovora z občino. Če bo dogovor uspešen, pričakujemo, da bi Odprta kuhna v Kopru lahko gostovala septembra," so nam pojasnili organizatorji. 

V Ljubljani se bo danes obiskovalcem sicer predstavil Jakob Pintar, vzhajajoča zvezda slovenske kulinarike, pa tudi novi ponudniki, kot so Bistro Grad Štanjel, Gostilna in vino Bužinel, le Potica, Meat Business, Pišek Bar, Stories by Lea, Taco Polako, The Amaze in Toro. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija