SE IMATE ZA OSEBO, KI SE CENI IN VE KAJ HOČE: Stvari, ki jih alfa ženske v ljubezni ne tolerirajo

Trendi

Čeprav običajno 'hodite' po svojih partnerjih, tega ne boste počeli z alfa žensko. Seveda se morda zdi prikupna, a če ji 'stopiš na prste', stvari nikoli več ne bodo enake, piše na portalu Awareness Act. V nadaljevanju sledi devet stvari, ki jih alfa dame v ljubezni ne tolerirajo.

Alfa ženske so ene najmočnejših žensk na tem planetu, ker so za razliko od drugih našle svojo vrednost in si jo znajo lastiti. Ne samo, da so izjemno sposobne in samostojne, ampak so tudi odlične pri pravilnem vodenju drugih. Ker so te ženske dozorele že precej zgodaj v svojem življenju in dobile priložnost, da se veliko naučijo o drugih, ne prenašajo stvari, ki jim ne pomagajo pravilno rasti.

Ko gre za zmenke, odnose ali ljubezen, alfa ženska ne pristane na manj, kot misli, da si zasluži. In po njenem prepričanju si zasluži vse in še več. Ve, kaj hoče in česa ne, pa tudi kaj bo tolerirala in česa ne. Če hodite z alfa žensko, obstaja velika verjetnost, da v vašem razmerju nikoli ne boste 'nosili hlač'.

Devet stvari, ki jih alfa ženske v ljubezni ne tolerirajo:

1. Niso prezrte

Alfa žensk ne morete ignorirati. Ne bodo dovolile. Manj pozornosti, ko jim namenjate, manj časa bodo porabile za to, da bi pritegnile vašo pozornost. Prekinile bodo vezi in našle želeno pozornost drugje.

2. Ne podpirajo nekoga, ki jih noče podpreti

Alfa ženske se ne bodo silile v podporo ljudem, ki jih nočejo podpirati. Če vam ni mar za to, kaj počnejo, njim ne bo mar za to, kaj počnete vi.

3. Ne prenašajo ljudi, ki jih poskušajo spremeniti

Te vrste žensk ne prenesejo, ko jih ljudje poskušajo spremeniti v osebe, kakršne ne želijo biti. Ne bodo se spremenile zaradi nekoga drugega in pika.

4. Ne zadovoljijo se z izgovori

Alfa ženske niso ljudje, ki se zadovoljijo z izgovori. Če se med pogovorom izgovarjate, bodo nehale izgubljati čas. 'Sranje zavohajo na kilometer stran' in nimate možnosti, da uspete prikriti neresnico.

5. Ne prenašajo zlorabljanja

Te vrste žensk ne bodo dovolile, da jih drugi ljudje zlorabljajo v kakršnem koli pomenu besede. Ne boste postali nasilni, jih poskušali manipulirati ali jih zmerjati. Vedo, kako želijo, da se z njimi ravna in ne bodo tolerirale, kar je manj od tega.

6. Ne ostanejo, če pravilno ne komunicirate

Če ne morete pravilno komunicirati z alfa žensko, bo odšla stran. Ve, da potrebuje nekoga, ki se je pripravljen usesti in se pogovoriti, ko se pojavijo težave. Za stvari se moraš biti pripravljen potruditi.

7. Vedo, da so vsi ljudje enakovredni

Alfa ženske ne prenašajo ljudi, ki se pretvarjajo, da so boljši od vseh drugih. Vsi smo ljudje in vsi krvavimo. Nihče ni več vreden od kogar koli drugega.

8. Ne tolerirajo osebe, ki vara

Takšne ženske ne odpustijo nekomu, ki jih vara. Kdor enkrat vara, vedno vara. Če varaš, si ne bo premislila in ostala s tabo.

9. Ne dovolijo, da jim nekdo drug izbira socialno mrežo

Te vrste žensk ni mogoče izolirati. Ne spremenijo sebe ali ljudi, ki so jim pomembni, samo zato, ker nekdo nov pride v njihova življenja. Ali se naučiš sprejeti in imeti rad njihove prijatelje ali pa te odstranijo iz svojega življenja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  04 .01. 2022 ob  00: 02
hahaha pa še res je, še posebno ,če je škorpijonka :-))