ŠE ENO MISTERIOZNO IZGINOTJE V DALMACIJI: Italijan odkorakal v neznano, izginotje prijavila prijateljica

Kronika

V Dalmaciji je prišlo do še enega misterioznega izginotja. Policija išče 43-letnega Italijana Fabia Giuseppeja Ghisonija iz Milana. Njegovo izginotje je prijavila prijateljica, s katero sta bila skupaj na počitnicah v Dubrovniku. Spomnimo, konec junija je na otoku Mljet izginila 63-letnega Slovenka Alma Novljan. Do danes niso za njo našli niti sledu, za kakršnokoli informacijo pa je družina celo ponujala 10 tisočakov nagrade.

43-letni Milančan je visok 183 cm, sivih las, zelenih oči, ovalnega obraza in močnejše postave, sporoča hrvaška policija. V trenutku izginotja je bil oblečen v svetlo modro majico, sive hlače in črne športne copate.

Italijan je v četrtek zjutraj zapustil hostel Cocoom v Dubrovniku in se ni več vrnil. Izginil je brez vsega, tudi telefon je ostal v hostlu. Njegova prijateljica, ki je prijavila izginotje, je povedala, da takšno početje ni bilo v njegovi navadi. Skupaj sta bila na počitnicah.

Na hrvaškem otoku Mljet je še vedno pogrešana 63-letna slovenska državljanka Alma Novljan iz Domžal, za katero se je 25. junija letos izgubila vsaka sled. Po obsežni iskalni akciji v prvih tednih po njenem izginotju, so intenzivno iskanje prekinili. Domžalčanka je izginila, ko sta se po besedah njenega soproga odpravila na pohod severozahodno od Malega jezera na Mljetu. Izginotje je prijavil on, kot je pojasnil, na pohodu ni uspel slediti ženi.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija