ŠE EN ZVEZDNIK OBTOŽEN NADLEGOVANJA: Silil naj bi jo tudi v spolni ritual žrtvovanja koze in uživanja kokaina (FOTO, VIDEO)

Svet

Jasona Derula, znanega ameriškega glasbenika in producenta, je pevka Emaza Gibson, obtožila spolnega nadlegovanja. Gibsonova, ki je podpisala pogodbo z Derulovo založbo, trdi, da je bil pevec vsiljiv in je od nje zahteval spolne usluge. Derulo je obtožbe označil za "popolnoma lažne in škodljive."

25-letnica je vložila tožbo proti 34-letniku na višjem sodišču v Los Angelesu, obtožujoč ga zlonamerne obljube o karieri, ki jih ni izpolnil, spolnega nadlegovanja, kršitve pogodbe, ustrahovanja in nasilja. V intervjuju za NBC News je dejala, da se je po teh izkušnjah počutila travmatizirano in dodala: "Sem na tej točki, ko sem spet na ničli in nimam ničesar."

Sodišču predloženi dokumenti razkrivajo, da je Gibsonova avgusta 2021 podpisala pogodbo s Derulovo založbo Future History, njuno sodelovanje pa se je začelo novembra istega leta. Trdi, da je bil pevec vsiljiv, pritiskal nanjo, naj se družita, ter da je bila prisotna "izrecna zahteva po seksu v zameno za uspeh."

View this post on Instagram

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

Poleg tega naj bi Derulo zahteval, da sodeluje v spolnem ritualu z imenom 'kozja koža in ribje luske' (angl. 'goat skin and fish scales'), ki naj bi vključeval žrtvovanje koze in uživanje kokaina. Gibsonova trdi, da jo je prisilil v pitje ogromnih količin alkohola. Njen odvetnik Ron Zambrano je to označil za "podlo vedenje do te mlade umetnice."

V odzivu na obtožbe je Derulo na svojem Instagram profilu zapisal: "Stojim proti vsem oblikam nadlegovanja in ostajam zavezan podpori ljudem, ki sledijo svojim sanjam." Izrazil je globoko užaljenost nad obtožbami in zatrdil, da si prizadeva živeti življenje, ki pozitivno vpliva na druge.

Gibsonova, katere pogodba z založbo Atlantic Records je bila prekinjena septembra 2022, v svoji tožbi zahteva plačilo neizplačanih plač, odškodnino ter dodatno plačilo za čustveno stisko. V tožbi pa poleg Derula toži še njegovega menedžerja Franka Harrisa in Derulovo založbo Future History.

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija