DENTIVA V KOPRU VAM POMAGA DO LEPEGA IN ZDRAVEGA NASMEHA: Izkoristite popust v višini kar 30 odstotkov!

Koper

Podjetje DENTIVA zobozdravstvo Koper d.o.o. (DENTIVA) je zasebna zobozdravstvena ordinacija, ki se nahaja v Kopru. Osebje v DENTIVI ima večletne izkušnje in kompetence, tako s področja odraslega kot tudi mladinskega in otroškega zobozdravstva. V njihovi ordinaciji bosta za vaše zdravje skrbela dr. dent. med. Iva Đorđević in asistent Damir Marinković.

So majhen, a topel kolektiv. Njihova pot v zasebniške vode se je začela leta 2017 v Ankaranu, kjer so odprli zasebno zobozdravstveno ordinacijo. Nato so se odločili svojo dejavnost preseliti v Koper. Zdaj se nahajajo na Ferrarski ulici 30 (poslovni objekt Barka), poleg Luke Koper.

Ves ta čas je zadovoljstvo pacientk in pacientov postavljeno na vrh njihovih prioritet. V DENTIVI se namreč zavedajo, da obisk zobozdravnika marsikomu predstavlja nelagodno izkušnjo, bodisi zaradi slabih izkušenj iz mladosti bodisi zaradi že formiranega splošnega mnenja, da bo "pri zobarju hudo".

dr. dent. med. Iva Đorđević

Zato si v njihovi ordinaciji vztrajno prizadevajo, da vsaki posameznici in posamezniku prisluhnejo in obravnavo prilagodijo njenim oziroma njegovim željam, seveda v okviru strokovnih zmožnosti. Stremijo k razbitju mita, da "pri zobarju vedno mora boleti" in zato vsako pacientko in vsakega pacienta obravnavajo kar se da nežno.

Za čim bolj lagodno počutje svojih strank v DENTIVI nudijo brezbolečinsko zdravljenje s pomočjo varnih in učinkovitih anestetikov.

Zavedajo se splošne situacije, ki jo je s seboj prinesla pandemija, zato so se odločili, da v času zdravstvene krize vsaj nekoliko pomagajo ljudem do določenih zobozdravstvenih storitev. V ta namen so pripravili odlično akcijo, ki bo trajala kar do konca leta 2021!

Ponujajo vam kar 30 odstotkov popusta na vse protetične storitve (mostički, proteze, luske in podobno). Ker so zasebna ambulanta brez koncesije, upajo, da bo takšna akcija vsaj določenemu delu prebivalstva na Obali (morda tudi širše) pomagala do zobozdravstvenih storitev.

Vabijo vas, da jih obiščete v prostorih njihove ambulante na Ferrarski ulici 30 v Kopru in poskrbite za vaše zdravje in nasmeh po najugodnejših cenah. Ne le, da boste vrhunske zobozdravstvene storitve plačali 30 odstotkov manj, prvi pregled pri njih je popolnoma brezplačen in brez kakršnekoli obveznosti nadaljnjega zdravljenja.

Pokličite jih na telefonsko številko 041 47 47 37 in rezervirajte svoj brezplačni pregled.

V DENTIVI se veselijo vašega obiska.