S TEM POSNETKOM NAVDUŠIL SPLET: V samo 12 tednih popolnoma preoblikoval svojo postavo (VIDEO)

Na YouTubu je 24-letnik objavil videoposnetek, kako je v samo 12 tednih popolnoma preoblikoval svojo postavo. Navdušil je mnoge. 

Hunter Hobbs iz Oklahome se je tri mesece držal stroge diete in hodil v telovadnico. V tem času je izgubil kar 42 kilogramov, svoj napredek pa je s fotografijami dokumentiral vsak dan.

V telovadnico je hodil od petkrat do šestkrat na teden, dvigoval uteži in trening zaključil z 20 do 30 minut dolgo kardio vadbo.

Kot je priznal 24-letni Hobbs, je izziv temeljil na poizkusu, 'kaj se bo zgodilo, če bo tri mesece striktno pazil na prehrano in hodil v telovadnico'.

Ključ do uspeha doslednost

Videoposnetek je dokaz, da je z vztrajnostjo mogoče doseči neverjetne rezultate. Kot je dejal Hobbs, je bil ključ do njegovega uspeha doslednost. Razkril je še, da je jedel precej 'dolgočasno hrano', ki je vključevala piščanca, sladek krompir, solato, oves in jajca. "Izogibal sem se tudi sladkanih pijač in alkohola," je dodal in priznal, da ni bilo lahko. Povedal je še, da se zdaj počuti veliko bolje, ima več energije, samozavesti in motivacije.

Posnetek je navdušil veliko ljudi in jih motiviral, da bi izboljšali svoje zdravje.

Deli novico:

zapuščena |  19 .04. 2018 ob  08: 53
Čestitke mladeniču za trdno voljo. To rabi vsak izmed nas. Le nekaj...je v tem fitnesu tudi solarij?Mogoče je pa kuril kalorije tudi na prostem...vsaj upam tako...Na uvodni fotki je zelo bledikast...

Re: Res je. |  18 .04. 2018 ob  17: 12
Policija vdre državljanu v njegovo spalnico v privatni hiši v RS ker gladovno stavka zoper ministra za pravosodje in njegovega nadrejenega ( predsednika vlade ) pa to potem skoraj nikogar v tej državi ne "tangira" ( se ga ne "dotakne", da se tako izrazim ); vsi ( oziroma velika večina ) namreč misli, da se kaj takega njim pač ne more zgoditi ...

podobna "scena" indolentnosti ter ignorance je bila pa tudi v Nemčiji ter drugod po Evropi tedaj, ko se je pogrom ( deportacije v lagerje ) Židov šele pričel ... ...

( iz bodočega vira : teptanja človekovih pravic v Republiki Sloveniji.press )
Xe Xe, ... |  18 .04. 2018 ob  11: 46
če sem jaz cepec - kaj si potem šele ti ?... :-))
@ti, ki imaš "Jaka možgana" !... : |  18 .04. 2018 ob  11: 11
-1
Nevem ce je kdo kdaj se kaj dosegel, ker je gladovno stavkal....

clovek ki se loti takega samounicevalskega podviga, je popoln cepec.

taka ''stavka'' sluzi samo za pritegovanje pozornosti, in usmiljenja. pac show business, ki ne privede do rezultata.

ce si hoces izborit neko pravico, ali obelodanit neko krivico ''gladovno stavkat'' zagotovo ni pravi nacin.

pac nic ne pocnes v smeri resitve ali doseganja cilja... pac cakas nekje in sam se smislis sam sebi ter bi rad da se te usmilijo se drugi, in da DRUGI naredijo nekaj za resit tvojo situacijo...

samo cepec gladovno stavka clovek ki hoce dosec cilj se aktivno loti dela da bi to storil. in tega zagotovo nemores pocet lacen!

tako da ja imas prav, vsebina v so nam nekaterim res razlicne... nekateri premoremo sive celice drugi pa imaste vakum... mogoce ce je popoln lahko prodas izum in s tem zasluzis dovolj da si kupis ''cilj'' in ti ni treba bit lacen.
Polde |  17 .04. 2018 ob  21: 37
Jebeš moškega ki nima panciona
ti, ki imaš "Jaka možgana" !... : |  17 .04. 2018 ob  17: 55
gladovno se ne stavka zato, ker bi želel doseči lepo postavo - pač pa nekaj povsem drugega !!... Hebiga, vsebine v glavah so nam nekaterim res različne ... :-)
@to ni nic !! |  17 .04. 2018 ob  16: 13
vse zastonj...ce si gladovno stavkal pomeni, da ti v glavi nekaj manjka...postava ti nic ne pomaga ko vsebine ni.
hahaha |  17 .04. 2018 ob  15: 23
42 kilogramov...bravo ;)
TO NI NIČ !! |  17 .04. 2018 ob  15: 06
jaz sem svojo postavo lansko leto še bolj preoblikoval po 11h dneh gladovne stavke !!...