S TEM FENG SHUI TRIKOM BOSTE BOGATEJŠI: Vse je odvisno od barve vaše denarnice

Trendi

Da bi energijo denarja premaknili v pravo smer, ima feng shui svoja pravila, ki jih morate upoštevati. Po tej starodavni kitajski veščini je namreč barva denarnice zelo pomembna. Katere barve 'privlačijo' denar in katere ga 'odganjajo'?

Najpogostejša barva denarnice je črna. In če jo imate - niste zgrešili. Črna namreč simbolizira bogastvo in blaginjo. Če želite napredovati v karieri ali zasebnem poslu, izberite črno denarnico.

Rdeča barva je simbol ognja. Če imate rdečo denarnico, se lahko zgodi, da boste pri denarju simbolično "zažgali svojo srečo". A nekateri ravno nasprotno trdijo, da jim rdeča prinaša srečo. Če ste imeli v določenem obdobju rdečo denarnico in ste bili takrat zadovoljni s svojim finančnim stanjem, si priskrbite še eno - morda boste ponovno imeli več denarja.

Rjava je barva, ki jo morate izbrati, če želite povečati prihranek. Če ste nagnjeni k neodgovornemu zapravljanju, vam lahko ta barva pomaga pri omejevanju, ko greste po nakupih.

Zelena ponavadi predstavlja življenje in rast. Če svoj denar lepo razporedite v zeleni denarnici, lahko upate na povečanje dohodka.

Katerim barvam se je pametneje izogniti?

V denarnici rumene barve bo denar hitro krožil. Hitro ga boste zaslužili, a tudi hitro porabili.

Rožnata je ugodna za ljubezen, ne pa tudi za bogastvo. Če želite povečati svoje finance, se izogibajte denarnicam v roza odtenkih, saj vas bodo vabile k nenehni porabi.

Vijolična je podobna rožnati. Pomagala vam bo pri iskanju partnerja, ne pa bi ohranjanju denarja.

Modra barva simbolizira vodo, zato denarnice v tej barvi nakazujejo, da bo vaš denar "potopljen". Izogibajte se denarnicam te barve.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  08 .01. 2021 ob  16: 03
Kakšne so to neumnosti. V Sloveniji je samo 0,2 % milijonarjev in to ne glede na barvo denarnice.