S TEM BOSTE NAVDUŠILI IN OČARALI VSAKOGAR: Nov program SPA by Vinakoper s čudovitimi darilnimi paketi

Koper

Pomislite, je kozmetika med izdelki, ki jih radi podarite v prednovoletnem času? Najverjetneje je. No, letos se ponjo lahko odpravite v Vinski butik Hiše refoška. Je to pomota, boste vprašali? Nikakor ne, je pa dobra priložnost, da navdušite z ekskluzivno naravno kozmetiko iz grozdnih pešk. Novi program SPA by Vinakoper v čudovitih darilnih paketkih navdušuje tudi v kombinacijah z izbranimi peninami.

Vinakoper SPA se premierno predstavlja v letošnji prednovoletni ponudbi daril. V Vinakoper so poskrbeli, da je njegov prihod na police še posebej pompozen; izdelki so namreč na voljo v ličnih embalažah ter paketih, namenjenih za darila.

Novi SPA program s svojima glavnima sestavinama oljem in semeni grozdnih pešk vključuje losjon in piling gel. Le-te je mogoče kupiti samostojno ali v pripravljenih darilnih kombinacijah s peninami in brisačko Svilanit. Razvili so tako žensko kot moško linijo, na kar nas opozarjata nežna roza ali mogočna črna barva embalaže.

Vitalna, razigrana, blagodejna kozmetična linija Vinakoper SPA, bo navdušila in očarala vsakogar. Še več, s takim darilom boste kot zvezda, ki zasije na nebu in nekomu izpolni željo!

Še več daril v darilnem katalogu Zvezde iz Istre by Vinakoper

Poleg SPA programa boste v novem darilnem katalogu Vinakoper našli vrsto že pripravljenih paketov izdelkov, čudovitih kombinacij izbranih vin, istrskih dobrot mamljivih arom in okusov ter seveda najbolj sijočo zvezdo leta: praznični paneton Esenca Istre, ki ga je zasnoval kuharski chef Tomaž Kavčič.

Pobrskajte po katalogu in izberite svoje zvezde iz Istre: http://www.vinakoper.si/si/katalog-poslovnih-daril

Vse izdelke lahko pobliže spoznate v prodajalnah Vinakoper:  Vinski butik Hiše refoška v Kopru, Hiša refoška BTC v Ljubljani in Prodajalna vin Ljubljana ter Prodajalna vin Ilirska Bistrica.